Obrve – šta znači sanjati obrve?

Loading...

Smatra se da, kao što linije života na dlanu mogu otkriti puno o vama i vašoj budućnosti, isto tako i obrve na licu mogu puno toga reći o vašem zdravlju, pa i o svakom sistemu vašeg organizma ponaosob, o vašoj mladosti ili pak starosti.

Smatra se da leva obrva podrazumeva uticaj oca na vas, dok desna odaje uticaj majke. Postoji mišljenje da, što je razmak između obrva manji, to je osoba tvrdoglavija, dok što je razmak veći, osoba je neodlučnija i nesigurnija u sebe. Srasle obrve imaju osobe koje su, smatra se, rezervisane i zatvorene.

Ako su obrve veoma guste, široke i pune znači da je osoba izuzetno energična i vitalna, i obrnuto, tanke obrve su obično znak kako fizičkog tako i mentalnog rastrojstva. Duge dlake na obrvama ukazuju na mentalno jaku i aktivnu osobu, dok kraće ukazuju na fiizički jaku i aktivnu osobu. Generalno, smatra se da dugačke obrve ukazuju na dug život.

Snovi u kojima se pojavljuju obrve i nisu tako česti i obično obrve sanjamo u sklopu kakvog ulepšavanja za neki važan događaj. Ali ako ste ipak svoje obrve videli u snu, na javi je moguće da vi imate neku tajnu koju od drugih krijete. Ne želite da iko za to sazna, što da se ne biste sramili, što u želji da slučajno otkrivanje iste može povrediti vama bliske i drage ljude.

Ako ste pak u snu videli tuđe obrve, to ukazuje da ste vi na javi i te kako pronicljiva osoba. Veoma lako procenite ljude oko vas, njihove namere i htenja, iskrenost ili pretvaranje. Ne date se lako prevariti i nasamariti.

Ako su obrve u snu spojene, moguće da vas na javi očekuje kakav konflikt ili neprijatna svađa, okršaj sa nekim, i to se obično ne odnosi na člana vaše porodice niti na kakvu vama blisku osobu, već uglavnom na nekog kolegu sa posla ili nepoznatu osobu na javi.

Nadalje, u zavisnosti od oblika i gustine obrva, snovi takođe imaju svakojaku simboliku.

Ako ste sanjali guste obrve, to znači da na javi vi ne morate da se plašite bilo čega, jer oko vas imate veoma predane i jake prijatelje čija pomoć pristiže uvek i u svakom trenutku kada vam je potrebna.

Retke obrve pak u snu mogu da ukazuju na to da vas na javi očekuje dobar provod i zabava, kakvo slavlje ili svadba. Ipak, ako obrve opadaju i tako postaju retke, budite oprezni kada su u pitanju emocije, mogući su problemi sa partnerom, dakle na planu ljubavi.

Lepe obrve videti u snu označava radost, dok sreća nastupa na javi ako ste u snu obrve bojili ili crtali. Izrazito crne obrve u snu ukazuju na mogući novčani dobitak.

Ako u snu čupate obrve, sa jedne strane sanovnik takav san tumači kao sreću ili kakav radostan i veseo događaj na javi na kome vi želite da blistate, da budete zapaženi ili da na nekoga ostavite poseban utisak. Sa druge strane smatra se da je ovakav san loš znak za vaš posao na javi i da bi trebalo da o tome posebno povedete računa, jer će rezultati koje postižete u narednom periodu biti i više nego slabi.

Loading...