Operacija – šta znači sanjati operaciju?

Loading...

Sama pomisao na operaciju, ili makar samo pomen te reči na javi, odmah nas asocira na kakvu bolest koja se mora, odnosno koju je neophodno rešavati hirurškim putem. To naravno ne budi nikakve prijatne emocije kod bilo koga, već unosi nemir i brigu kako u porodicu tako i u naše uže okruženje.

Sa druge strane pojam operacija postao je i te kako čest u savremenom dobu i novoj eri, i to kao metoda ulepšavanja, kojoj se bez izuzetka i bilo kakve bojazni danas podvrgavaju i stari i mladi. Strah od noža nestaje istog trenutka kada se na javi pomisli na rezultate koje će estetski mag postići na vašem telu.

Operacije u snovima i nisu tako česte, obično se javljaju ukoliko možda na javi očekujete vašu ili operaciju nekoga ko je vama blizak, ili ukoliko ste pak imali prilike da preko medija ili pak uživo prisustvujete nekoj.

Ako ste u snu videli sebe na operacionom stolu, tj sanjali sopstvenu operaciju, to nije baš najbolji predznak za javu. Postoji mogućnost da vaše zdravlje i nije baš na zavidnom nivou i da biste morali da se pripazite. Slično je i ako ste u snu samo videli operaciju. Takav san vas takođe upozorava da je vreme da povedete računa o svom zdravlju zbog mogućnosti da se ozbiljno razbolite i završite u bolnici.

Sanovnik sa drugog aspekta smatra da ukoliko ste u snu vi na operacionom stolu a neko vas operiše, to može ukazivati na kakve pozitivne promene u vašem životu, sve će krenuti na bolje, a vi nemate razloga za strah i bojazan.

Sa druge strane, ako sanjate da ste operisani, postoji mogućnost da takav san ukazuje da ćete se na javi osloboditi briga. Naučićete da se ne opterećujete nebitnim stvarima i da počnete da uživate u životu.

Ako je pak neko drugi, vama bliska osoba operisana u snu, to može ukazivati na probleme i bolest na javi te osobe. Takođe, postoji mogućnost i da se neko ko je vama blizak na javi promeni, i to u negativnom kontekstu. Osećaćete se kao da ne poznajete tu osobu i da vam, iako je to do skoro bila, više nije prijatelj. Ne dajte da vas to obeshrabri, jer je, istini za volju, u današnje vreme prava retkost i imati nekoga za pravog prijatelja.

Ako ste u snu vi odgovorna osoba koja operiše, tj hirurg, moguće je da vas na javi muče kakvi problemi, tj da ste nečim opterećeni i da nešto nosite na svojim plećima. Sa druge strane, sanovnik ovakav san tumači i da je moguće da na javi blistate i puni ste samopouzdanja.

Ako sanjate pak hirurga koji se sprema da vas operiše, to može označavati da na javi kolege i prijatelji sa posla nemaju baš lepo mišljenje o vama. Moguće je da će poželeti da vam se zbog nečega osvete ili da će vam pak pripremiti kakvu podvalu, te stoga budite osobito oprezni. Klevete i ogovaranja na poslu su i te kako uobičajena stvar današnjice, ali vi znate svoje prave vrednosti, ljude koji su vam bliski i na nebitne komentare nemojte obraćati osobito pažnju.

Loading...