Obuća – šta znači sanjati obuću

Loading...

Kao i odeća, i obuća isto tako može oslikavati vas same, vaš karakter, ličnost, sklonost za modu i osećaj za lepo. Iako nije pravilo donositi zaključke i mišljenja o nekome na osnovu odevanja, ipak obuća i odeća mogu mnogo toga reći o vama.

U snu, cipele umnogome mogu da ukazuju na vaš pristup životu. Videti ili pak nositi cipele u snu, posebno ukoliko su one uredne i udobne, ukazuje na to da ste vi jedna jaka, psihički stabilna osoba koja čvrsto stoji na svojim nogama. Takav san takođe uključuje i činjenicu da ćete na javi uskoro spoznati sebe, svoja verovanja i ubeđenja. To će vas izvesti na pravi životni put, gde vas svakako očekuje mnogo uspeha.

Obuvati cipele u snu označava sreću na javi. Očekuje vas mnogo prijatnih događaja, a moguć je i kakav izlazak sa društvom.

San o novim cipelama sa jedne strane upozorava vas da se čuvate kakvih bolova u nogama, ili pak nekih drugih bolesti koje su svakako povezane sa vašim donjim ekstremitetima. Sa druge strane, sanovnik smatra da vas nova obuća u snu priprema na lepe i radosne vesti i prijatne doživljaje na javi. Moguća su čak i nova poznanstva i ulazak u kakvu emotivnu vezu ili brak. Stoga budite u pripravnosti za oba sleda događaja.

Ako ste u snu nosili ili pak videli stare i prljave cipele, ili ukoliko su one možda bile pocepane, na javi to i nije tako dobar znak. Taj san vas upozorava na moguću sramotu ili kakav veći gubitak. Takođe, morate se paziti i potencijelne prevare bilo koje vrste. Ipak, za mogući kraj kakve emotivne veze moguće je da ste vi sami krivi. Moguće je da ste dobili kakvog supernika u ljubavi.

Prljava i stara pohabana obuća može vas upozoriti i na potencijalnu neslogu i svađe u kući. Pogoršanje porodičnih odnosa i narušenje blagostanja i mira potrajaće neki period, ali bez brige, stvari će svakako doći na svoje mesto.

Ako ipak sanjate da pocepanu obuću krpite, to ukazuje na vašu skromnost. Obično ste zadovoljni malim stvarima, nemate velike prohteve i to vas čini boljim čovekom, jer u svakom slučaju nećete poželeti tuđe ili pak oteti nekome nešto.

Puno obuće sanjati i birati koje da obujete ukazuje na to da ste malo rasejani po pitanju ljubavi i izbora partnera. Moguće je da vam se sviđa više momaka ili devojaka, pa stoga ne možete da odlučite koga da izaberete… ipak vodite se srcem.

Ako sanjate kupovinu obuće moguće su intrige na javi. Neko vam spletkari iza leđa pa stoga budite obazrivi. Takođe sanovnik tumači ovaj san kao moguće veće neočekivane troškove na javi. Možda ćete uskoro i u stvarnosti pazariti kakvu obuću.

Ako vas cipele u snu stežu, tesne su i žuljaju vas, na javi morate preispitati svoje ciljeve i ispravnost puta kojim ste krenuli. Neudobne cipele ukazuju i na to da vi pokušavate da svaki segment svog života držite pod kontrolom, ali da je to prosto nemoguće jer nemate adekvatne uslove. Očekuju vas i svakakve neprilike na javi, i to prevashodno u vidu svađe u porodici, vezi ili braku. Moguć je i rastanak od partnera.

Ako u snu nosite tuđu obuću, na javi vas očekuje veliki uspeh, smatra sanovnik, dok ukoliko vam je neko ukrao cipele u snu, to u stvarnosti ukazuje da neko ozbiljno želi da vas osremoti i da ukalja vaš obraz na javi, rušeći vaš autoritet i integritet.

Ukoliko vi izrađujete cipele u snu, a na javi ste bogati, slede vam novčani gubici. Suprotno značenje ima san ukoliko ste siromašni u finansijama na javi, slede vam novčani dobici i priliv novca.

Ako ste u snu izgubili obuću, to znači da ste vi osoba koja sebi postavlja visoke kriterijume. Imate velike planove i ciljeve i niakav neuspeh ili manje od planiranog ne dolazi u obzir. Nasuprot tome, san u kome vi idete bosi, bez cipela, ukazuje na nedostatak samopouzdanja i vere u sebe.

Loading...