Reka – šta znači sanjati reku

Loading...

Reka je u većini slučajeva simbol radosti, zadovoljstva, plodnosti i napretka. Međutim, snovi o reci praćeni su različitim detaljima, a upravo od njih zavisi kako ćemo tumačiti ove snove.

Sanjati bistru i mirnu reku: Ako sanjate mirnu i bistru reku znači da vaš život ima jedan usmeren i miran tok i da nemate nikakve veće životne probleme. Takođe, ovaj san ukazuje na to da vas očekuje lep period i da vas ništa neće nervirati i opterećivati. San o bistroj i mirnoj reci može jedino da vas podseti da je vreme da postavite prave ciljeve u životu.

Sanjati mutnu reku: Ukoliko sanjate mutnu reku, to onda znači da se nalazite u nejasnoj situaciji i da je najbolje da ne donosite brzoplete odluke. Bolje sačekajte da se situacija razbistri pre nego što učinite bilo kakav potez. Ovaj san ukazuje na to da ćete u narednom periodu biti opterećeni brigama i problemima i da će vam trebati vremena da povratite ravnotežu.

Sanjati da prelazite reku: Ako sanjate da prelazite reku u snu, to znači da postoji prepreka i da treba više da se potrudite ukoliko želite da ostvarite svoj cilj. Prelazak reke u snu može da simbolizuje i početak nove faze u vašem životu, a može biti i predznak da ćete se uskoro naći pred velikim životnim izazovom.

Sanjati nabujalu reku: Ako je reka u vašem snu nabujala ili se izliva iz svog korita, onda to znači da je vaš život van vaše kontrole i da emotivno niste zadovoljni. Sa druge strane, ovaj san može da znači da ste spremni da se suočite sa životnim izazovima, kao i da ste spremni za bilo kakve preokrete.

Sanjati kupanje u reci: Ukoliko ste sanjali da ste se kupali u reci, takav san predstavlja obnavljanje i čišćenje.

Sanjati plivanje u reci: Ako sanjate da plivate u reci, značenje sna zavisi od toga da li ste plivali sa lakoćom ili ste se borili sa vodom. Ako ste plivali lako i bez napora, to znači da ćete u narednom periodu imati mir i da će se sve odvijati po planu. Međutim, ako ste plivali sa poteškoćama i ako ste se umorili, to znači da ćete jedva uspeti da se izborite sa teškom situacijom koja će vas zadesiti.

Sanjati crvenu reku: Crvena reka u snovima simboliše sirove emocije i jake strasti ili bes koji se nalaze u vama, kao i vašu potrebu da ih izrazite.

Loading...