Roniti – šta znači sanjati da roniš

Loading...

Ronjenje jeste za neke ljude profesija, sport, životni poziv. Za neke druge pak to je hobi. Ipak, svakako da nema osobe koja nije pokušala da makar jednom u životu zaroni u morske, jezerske ili rečne dubine tokom plivanja. Deca se često znaju takmičiti u ronjenju, tj u disciplini ko može duže da izdrži pod vodom bez daha.

Ako ste u snu videli sebe kako ronite i pri tom ste bili sami, to ukazuje na činjenicu da nešto što ste na javi planirali, nećete uspeti tek tako lako da ostvarite. Put do ostvarenja cilja biće dug i mukotrpan i, ako budete imali sreće u tome će vam pomoći vaši bliski prijatelji. Sanovnik grubo označava ovaj san kao bedu koja vas na javi očekuje. Pokušajte da igrate na kartu strpljenja, da uložite svoj maksimum i da se nadate da će sudbina i sreća biti na vašoj strani i da ćete što pre i što bezbolnije ostvariti sve svoje planove.

Ukoliko ste u snu ronili sa nekim, to može da znači da ste na javi našli pravog prijatelja ili pak emotivnog partnera. U svakom slučaju pronašli ste svoju srodnu dušu. Ta osoba će biti uvek tu za vas, i u dobru i u zlu, pomoći će vam kada bude teško, saslušaće vas i ako treba proniknuti i u vaše misli, ali isto tako radovaće se svakom vašem uspehu i napretku.

Ako ste videli nekoga u snu kako roni, to na javi može predstavljati ljubomoru. Ljubomora se može odnositi kako na emotivnog, tako i na poslovnog partnera, kome ćete zavideti na nizu uspeha, iako on nije ni malo bolji od vas. Takođe, sanovnik ima i drugo tumačenje ovakovog sna a to je da će vam u rešavanju nekih situacija na javi neki prijatelj ukazati pomoć, ali i da obratite posebnu pažnju na moguću nemaštinu i oskudicu.

U zavisnosti od toga da li ronite u bistroj ili mutnoj vodi, moru, reci ili jezeru, sanovnik ima za to različita tumačenja i objašnjenja.

San u kome vidite sebe da ronite u bistroj vodi ukazuje na to da ćete na javi rešiti svoje probleme, dok san u kome je voda u kojoj ronite mutna, opet označava vaše pokušaje da rešite postojeće probleme, ali da to radite na pogrešan način. Ti problemi su prisutni već duže vreme u vašem životu ukoliko ste ronili u jezeru ili u moru, dok ukoliko ste ronili u reci, to znači da se vaši problemi menjaju, stalno se pojavljuju neki novi, turbulentniji, jednih se oslobodite, a pojave se novi i nikako vam ne dozvoljavaju da izađete iz tog začaranog kruga.

Ako sanjate da ronite sa punom ronilačkom opremom, to ukazuje da ste vi oprezna osoba na javi, da brinete o sebi i svom zdravlju, a isto tako i da volite da ugađate sebi.

Roniti duboko u vodi u snu, gde ne vidite površinu i pri tom ne uspevate da izronite nije tako dobar znak za javu. Opterećeni ste i imate veliki broj problema i obaveza. Smatra se da su pred vama velike poteškoće i problemi i da će biti potrebno mnogo vremena da ih se oslobodite.

Ukoliko ronite među mnoštvom ajkula u snu, to znači da ste svesni da na javi imate neprijatelje, ali isto tako i da ih se ne bojite. Uvek znate da situaciju okrenete u svoju korist i da pravda uvek dolazi po svoje, stoga se ne stresirate puno.

Na javi će vam se dogoditi kakva nesreća ukoliko ste u snu učili da ronite, smatra sanovnik.

Loading...