Šta znači sanjati rodjendan

Loading...

Ako sanjate rođendan, to uglavnom ima pozitivnu simboliku i ukazuje na sreću koju ćete doživeti vi ili vama bliska osoba. Ipak, nekada rođendan može da znači i da se osećate dosta usamljeno i odbačeno. Nešto više o tome kako treba tumačiti različite snove o rođendanu možete pročitati u nastavku teksta.

Sanjati proslavu rođendana: Ako ste sanjali proslavu rođendana, to je dobar znak i ukazuje na dobro zdravlje i dug život, naročito ukoliko je na rođendanu bilo puno ljudi.

Sanjati da rođendan slavite sami: Ako ste sanjali da vam niko nije došao na rođendan, to znači da se u stvarnosti osećate dosta usamljeno i da ste jako tužni.

Sanjati proslavu rođendana poznate osobe: Ukoliko ste sanjali da vama poznata osoba slavi rođendan, to znači da ćete doživeti nešto pozitivno i da ćete biti dobro raspoloženi. Moguće je da će osoba čiji ste rođendan sanjali uticati na vaše dobro raspoloženje.

Sanjati proslavu rođendana nepoznate osobe: Ako ste sanjali rođendan osobe koju ne poznajete, to znači da imate potrebu da proširite krug prijatelja. Moguće je da se osećate usamljeno i da nemate dovoljno prijatelja.

Sanjati da ste tužni na svoj rođendan: Ako sanjate da ste tužni na dan svog rođendana ili da plačete, to je znak da vi u vašoj podsvesti imate strah od odbačenosti. Mislite da niste dovoljno prihvaćeni u svojoj okolini i smatrate da ljudima koje volite nije dovoljno stalo do vas. Ako ste na dan rođendana plakali zbog neke određene osobe, to znači da vam upravo ta osoba nedostaje u stvarnom životu.

Sanjati da ste očekivali nečiji poziv za rođendan, a niste ga dobili: Ako sanjate da ste očekivali nečiji poziv za rođendan, a niste ga dobili, to znači da vas ponašanje te osobe povređuje u stvarnom životu. Mislite da vam ta osoba ne poklanja dovoljno pažnje.

Sanjati rođendanski poklon: Ako sanjate kako dobijate poklon za rođendan, to ukazuje da ćete imati uspeha u budućim poduhvatima. Ako poklanjate nekome rođendanski poklon i ako ga taj neko prima sa radošću, to je znak da tu osobu veoma poštujete i da ona poštuje vas.

Sanjati rođendansku tortu: Ako sanjate lepu rođendansku tortu, to znači da će vam vaši dobri prijatelji pružiti veliku pomoć i usrećiti vas. Međutim, ako je rođendanska torta ružna, to ukazuje na nešto loše što će vas zadesiti, ali srećom neće dugo trajati. Nekada rođendanska torta ukazuje na rođendan vama bliske osobe ili na rođenje deteta.

Loading...