Sahrana – šta znači sanjati sahranu

Loading...

Snovi o sahrani, veoma često znaju da budu traumatični i vrlo neprijatni. Ipak, ukoliko ste imali ovakav san, nemojte previše da brinete.

Bez obzira što u suštini sa sobom ne nose neku pozitivnu simboliku, snovi o sahrani ipak ne predskazuju ni ništa toliko drastično loše koliko ste možda pomislili. U nastavku teksta, pročitajte šta znači sanjati sahranu.

Šta znači sanjati sahranu?

Sanjati sahranu vama poznate osobe:

Ukoliko ste sanjali sahranu vama poznate osobe, vaš san se može tumačiti na tri različita načina.

Prema prvom načinu tumačenja, ovakav san ustvari predstavlja refleksiju vašeg podsvesnog straha od toga da bi ste mogli da izgubite osobu čiju ste sahranu sanjali.

Prema drugom načinu tumačenja, san o sahrani vama poznate osobe predstavlja predznak, da će se u najskorijoj budućnosti desiti određene promene u načinu komunikacije koju imate sa tom osobom. Konkretnije, u vašem odnosu, nešto će se drastično promeniti ili prekinuti.

Prema trećem načinu tumačenja ovog sna, san otkriva vašu potisnutu potrebu za prisnijom ili češćom komunikacijom sa osobom čiju ste sahranu sanjali.

Sanjati sahranu vama nepoznate osobe:

Ukoliko ste sanjali sahranu vama nepoznate osobe, vaš san otkriva vašu spremnost ili vašu potisnutu želju da neke stvari u svom životu u određenoj meri promenite ili da ih učinite potpuno drugačijim.

Sanjati sopstvenu sahranu:

Ukoliko ste sanjali sopstvenu sahranu, vaš san predstavlja refleksiju činjenice da ste na javi na određen način ograničeni i sputani u nameri da realizujete svoje zamisli ili svoje planove. Okolnosti kojima ste neprestano izloženi, nepovoljno utiču na vaše realne mogućnosti. Veoma je moguće da vas neko svesno sputava i sabotira, kako ne bi ste došli do izražaja.

Istovremeno, san o sopstvenoj sahrani, može da se tumači i kao predznak činjenice da ćete u bliskoj budućnosti promeniti svoj način razmišljanja ili način na koji posmatrate i doživljavate određene ljude ili određene situacije.

Loading...