Svekrva – šta znači sanjati svekrvu

Loading...

Ako je suditi prema verovanjima sa jave, odnosi između svekrve i snaje retko da su tako dobri. Obično se, ako ništa drugo, mogu u tom odnosu makar osetiti, ako ne i videti, kakve varnice nesloge koje pršte sa obe strane. Smatra se da one nastaju kao posledica stalne borbe za naklonost sina tj muža.

Ukoliko ste videli svekrvu u snu, to, smatra sanovnik, ukazuje na kakav dobar posao na javi tokom koga ćete ostvariti brojne kontakte i moći da proširite svoju delatnost.

Takođe, moguće je i da u stvarnosti budete posećeni od strane kakvih neželjenih gostiju. Bićete praktično primorani da ih ljubazno primite i ugostite, iako sa tim osobama nemate niti kakve zajedničke teme, niti zajednički jezik. Predpostavimo da se to odnosi na kakve poslovne partnere sa kojima ste prinuđeni da sarađujete, a koji vam u velikoj meri ne prijaju.

Ako ste vi kojim slučajem bili u snu nečija svekrva, ovo je za vašu ličnost u stvarnosti i te kako pozitivan znak. Ovakav san ukazuje na to da će vas okolina izuzetno ceniti i poštovati. Vi imate zasluženi status i određeno visoko mesto, što u svojoj porodici, što u firmi, što među prijateljima, ali isto tako i u očima emotivnog partnera. Autoritet ste, a mnogima čak i idol, te prosto ne postoji osoba koja vas ne može da voli.

Biti svekrva nekome u snu takođe može da imlicira da na javi niste iskreni pre svega prema sebi, a onda i prema vašim najbližima. Možda to radite nesvesno, nenamerno, ali vi jedno mislite, drugo radite, a treće govorite. Budite oprezni, jer takvim ponašanjem možete, opet nenamerno, povrediti nekoga od vama bliskih i dragih ljudi.

Ako ste se kojim slučajem u snu svađali sa svekrvom, na javi očekujte sasvim suprotnu situaciju. Pred vama je izuzetno veseo i radostan period, pun ljubavi i razumevanja od strane vaših najbližih. Sve će u narednom periodu biti u najboljem redu, od posla, preko emocija, do porodičnih odnosa. Zasigurno imate razloga da budete zadovoljni.

Baš suprotno od toga, slaganje, razumevanje i međusobna podrška vas i svekrve u snu ukazuje na potencijalne prepirke i neslogu na javi, što sa poslovnim partnerima, kolegama, što sa članovima porodice, ili pak sa partnerom.

Ako vam se u snu pojavljuje nečija tuđa svekrva, to može na javi ukazivati na izvesnu dozu zavisti. Moguće je da ćete osetiti ljubomoru prema nekome ko vam je blizak, bilo da je to prijatelj ili kolega sa posla. Učiniće vam se da njemu sve ide od ruke, nekako lakše i bolje nego vama.

San u kome vas služi vaša svekrva, ukazuje da ste vi osoba koja je sigurna u sebe, koja drži do sebe, dostojanstveni ste i zračite samopouzdanjem. Ne dozvoljavate da vas iko tretira lošije nego što zaslužujete, a isto tako smatrate da zaslužujete najbolje i da ste predodređeni da vam se najbolje i da.

San u kome pak vi služite svekrvu ukazuje na to da ste vi u stvarnosti veoma zahvalna osoba, da brinete o drugima i, ukoliko je to potrebno, spremni ste da uvek priteknete u pomoć. Često vas zbog toga smatraju naivnim i glupim, ali vaša dobrota je nepromenjiva kategorija i vi se ne možete tek tako odreći svojih urođenih kvaliteta.

Loading...