Slon – šta znači sanjati slona

Loading...

Snovi o slonu mogu biti vrlo zanimljivi i uzbudljivi za onog koji ih sanja, pogotovo ako znamo da je mnogima to omiljena životinja koja pritom simbolizuje snagu i veličinu.

Tumaćenje snova o slonu je različito zavisno od toga kako ste slona sanjali, a takvi snovi su obično povezani sa podsvešću koja radi sa stvarima koje su vam se dešavale u prošlosti.

Sanjati slona koji je miran i pitom:

Ako ste sanjali slona koji je miran i pitom, nije agresivan, to znači da je vaša podsvest zapravo mirna, da vam je savest čista i da nemate čega da se plašite.

Očistite sve iz glave što vas muči i uživajte u životu jer nemate razloga za strah ili kajanje.

Sanjati slona koji vas juri ili se plašite njega:

U slučaju da ste slona sanjali u drugačijem kontekstu, odnosno da nije bio tako miran i pitom, već agresivan, da vas juri i da se vi njega zapravo plašite, onda definitivno postoji nešto iz prošlosti što se ukorenilo u vašu podsvest i sada vas muči.

Pravi je trenutak da ispitate svoju podsvest i da preispitate gde ste grešili i da li ste se prema nekom poneli loše pa vas to sada muči i pritiska.

Pokušajte da ako postoji neka nepravda da to ispravite da biste mogli mirno i bezbrižno, mirne savesti da spavate i da nemate bilo kakve košmare.

Loading...