Šta znači sanjati dete

Loading...

U suštini, posebno ukoliko ste u realnosti ostvareni u ulozi roditelja, snovi o detetu ili o deci nisu tako retki. Ono što je najvažnije napomenuti, a vezano je za snove u kojima je glavni motiv dete, jeste da takvi snovi imaju najčešće pozitivnu simboliku i da predskazuju pozitivne događaje koji će vam se dogoditi u bliskoj budućnosti.

Detaljnije o tome šta znači sanjati dete, pročitajte u nastavku ovog teksta.

Šta znači sanjati dete?

Sanjati svoje dete:

Ukoliko ste sanjali svoje dete, vaš san nema predskazujuće osobine, već predstavlja samo refleksiju vaše realne roditeljske uloge u kojoj ste ostvareni i kojoj ste posvećeni u životu. Drugim rečima, vi ste toliko preokupirani ljubavlju prema svom detetu i brigom o njemu, da tu ljubav i tu brigu ne ostavljate po strani čak ni kada niste u svesnom stanju i kada spavate.Sve ono što preko dana proživite sa svojim detetom, može direktno da se odrazi na sadržaj sna.

Ukoliko su okolnosti takve da na javi niste ostvareni u ulozi roditelja, a ipak ste sanjali da imate dete, vaš san simbolizuje vašu svesnu ili možda potisnutu želju da se ostvarite u najlepšoj životnoj ulozi, ulozi roditelja.

Sanjati tuđe dete:

Ako ste sanjali tuđe dete, možete se odmah osmehnuti i očekivati vest ili događaj u kome ćete prepoznati razlog za sreću.

Drugim rečima, vrlo uskoro, ćete čuti jako pozitivne vesti ili ćete doživeti prijatne trenutke.

Sanjati sebe u ulozi deteta:

Ukoliko ste sanjali sebe u ulozi deteta, vaš san vam poručuje da ste negde duboko u srcu, sačuvali osobine deteta kakvo ste nekada bili. Takvu činjenicu, treba da doživite kao sopstvenu vrlinu, jer sačuvati dete u sebi, zapravo je isto što i sačuvati ljudskost i dobrotu.

Ovakav san, istovremeno predstavlja i znak toga da ste na javi često prezauzeti obavezama i da se od vas očekuje maksimum odgovornosti, koja vas sputava u nameri da se ponekad i svesno “pretvorite” u dete i da zaboravite na sve ono što vas kao odraslu osobu sputava da se potpuno opustite.

Loading...