Šta znači sanjati dlake

Loading...

Način tumačenja sna o dlakama, u velikoj meri se razlikuje u odnosu na to da li ste osoba ženskog ili ste osoba muškog pola.

Naravno, način tumačenja takvog sna, zavisi i od detalja koji su bili izraženi u snu.

Šta znači sanjati dlake?

Sanjati dlake na svom telu:

Ukoliko ste sanjali dlake na svom telu, a pritom ste pripadnica nežnijeg pola, vaš san ukazuje na to da na javi osećate stalnu potrebu da usavršite i da istaknete svoj fizički izgled. Jako vam je stalo do toga da u svojim i u tuđim očima izgledate lepo. Međutim, ono što vas muči jesu visoki kriterijumi koje ste sami sebi postavili. Vi ste suviše samokritični i bez obzira koliko ste zaista negovani i doterani, vas uvek proganja misao da to nije dovoljno.

Ukoliko ste pripadnig jačeg pola, a sanjali ste dlake na svom telu, to znači da ste na javi jako sigurni u svoje zavodničke osobine i atribute. Vi jako uživate u zavođenju, bilo da vi zavodite nekoga ili da neko zavodi vas.

Sanjati dlake na tuđem telu:

Ukoliko ste sanjali dlake na tuđem telu, nije važno da li se radilo o ženskom ili o muškom telu. U oba slučaja, vaš san predskazuje jako lepe i pozitivne događaje koji vas u bliskoj budućnosti očekuju na javi.

Doživećete neki lični uspeh ili ćete biti srećni zbog uspeha osobe koja vam je bliska i draga.

Sanjati opale dlake:

Ukoliko ste sanjali opale dlake, vaš san predskazuje prilike i šanse koje će se uskoro pred vama ukazati.

Sanjati dlake u jelu ili u ustima:

Ukoliko ste sanjali dlake u jelu ili u ustima, vaš san predskazuje da ćete na javi uskoro doživeti neprijatnost izazvanu konfliktom sa osobom sa čije strane ili prema kojoj već duže osećate netrpeljivost. Potrudite se da izbegavate susrete sa takvom osobom.

Loading...