Šta znači sanjati novac

Loading...

Baš kao što na javi novac predstavlja simbol sigurnosti i simbol moći, tako i novac kao motiv u snu simboliše vašu psihološku sigurnost, odnosno predstavlja simbol mere samopouzdanja koje imate.

Da bi ste detaljniji otkrili značenje sna o novcu, predlažemo da pročitate ostatak ovog teksta.

Šta znači sanjati novac?

Sanjati da raspolažete sa puno novca:

Ukoliko ste sanjali da raspolažete sa puno novca, to znači da vama na javi ne nedostaje samopouzdanje. Vi ste jako sigurni u sebe i zadovoljni ste sobom.

Ako su detalji sna bili takvi da ste novac kojim ste raspolagali u snu čuvali ili ste ga racionalno trošili, onda vas na javi u neposrednoj budućnosti očekuje jako povoljan period. Lako će vam polaziti za rukom da ostvarite određeni uspeh ili ćete uskoro imati materijalni dobitak.

Ako su detalji sna drugačiji i ako ste u snu nepromišljeno trošili novac, trebalo bi da budete oprezni. Lako se može dogoditi da zbog nedovoljno pažnje nešto izgubite. Budite oprezni sa čuvanjem onoga što vam pripada.

Sanjati da vam nedostaje novac:

Ukoliko ste sanjali da vam nedostaje novac, mogli bi da vas očekuju problemi finansijske prirode. Takođe, ovakav san se može tumačiti i kao simbol nedostatka vašeg samopouzdanja. Postoji nešto što vas je prilično uzdrmalo i navelo na to da sumnjate u svoju poziciju u okruženju.

Sanjati krađu novca:

Ako ste sanjali krađu novca i to na način da ste vi ukrali novac, to znači da je na javi u vama prisutna jaka potreba da postignete određeni cilj ili da steknete naklonost određene osobe.

Ako ste vi u snu osoba od koje je neko ukrao novac, čuvajte se gubitaka koji bi na javi mogli da vas zadese.

Sanjati da ste pronašli novac:

Ukoliko ste sanjali da ste pronašli novac, pred vama je jako pozitivan događaj. Možete očekivati materijalni dobitak.

Sanjati da ste izgubili novac:

Ako ste sanjali da ste izgubili novac, savetujemo vam da na javi budete oprezni. Nešto bi ste mogli da izgubite. Možda je reč o nečemu što vam već pripada ili o prilici koja bi vam ukoliko je prepoznate i iskoristite na vreme mogla doneti dobitak ili napredak.

Sanjati novčanu pozajmicu:

Ukoliko ste sanjali novčanu pozajmicu, san se može tumačiti na dva načina, koji se razlikuju u odnosu na detalje sna.

Konkretno, ukoliko ste vi u snu nekome davali novčanu pozajmicu, to znači da vas na javi očekuje pozitivan period. Bićete sigurni u sebe i osećaćete se spokojno.

Ako su okolnosti u snu bile drugačije i ukoliko ste vi bili u ulozi osobe koja je tražila ili uzela novčanu pozajmicu od nekoga, to znači da će na javi neki vaš uspeh ili ishod situacije u koju ste uključeni, zavisiti od volje neke druge osobe.

Moraćete da se priklonite volji te osobe, kako bi se vaši ciljevi ispunili.

Loading...