Šta znači sanjati sneg

Loading...

Nasuprot simbolici koju ima na javi, sneg kao motiv u snu uglavnom ima negativnu simboliku i tumači se kao refleksija ili predznak za ne baš prijatne periode ili događaje u vašem životu.

Šta znači sanjati sneg?

Sanjati sneg kako pada:

Ako ste sanjali sneg kako pada, možete se opustiti. U pitanju je retka varijanta sna o snegu koja sa sobom ne nosi nagoveštaj loših dešavanja ili okolnosti. Konkretno, san o snegu koji pada, predskazuje pozitivan period i pozitivna dešavanja u vašoj skoroj budućnosti.

Veoma je verovatno, da će se u vašem životu dogoditi stvari koji će vas na neki potpuno drugačiji način inspirisati i pokrenuti ili u vama probuditi do sada nepoznate ili nedoživljene emocije. Možda ćete upoznati osobu koja će postati vaša nova i možda najveća ljubav ili doživotni prijatelj.

Sanjati ugažen sneg:

Ukoliko ste sanjali ugažen sneg, san vam poručuje da se trenutno nalazite u periodu u kome bi trebalo da jasno sagledate probleme koje imate i da pronađete način da se suočite sa njima.

Sanjati dubok i neugažen sneg:

Ako ste sanjali dubok i neugažen sneg, vaš san predstavlja predznak emotivno veoma hladnog i neispunjenog perioda. Vaše emocije, veoma su blede i zbog toga, vi često imate utisak da svoj život ne dišete punim plućima. Ono što je pritom neobično, jeste to da ste u velikoj meri sami odgovorni za takvo svoje stanje i da ne preduzimate gotovo ništa kako bi ste to promenili.

Ukoliko se ovakav san izuzetno često i u kratkom vremenskom periodu ponavlja, on nažalost može predskazati i smrt osobe koja vam je draga ili koju poznajete.

Sanjati topljenje snega:

Ako ste sanjali topljenje snega, to znači da će se okolnosti u vašem životu konačno promeniti na bolje. Ukoliko ste kao detalj sna zapamtili to da vam se sneg topio u ruci ili u rukama, to znači da ćete doživeti emotivno pročišćenje.

Sanjati grudve snega:

Ukoliko ste sanjali grudve snega, to znači da trenutno u sebi nosite veliki emotivni grč. Drugim rečima, vi ste svoje emocije zatvorili i nerado ih delite sa ljudima koji vas okružuju. To se odražava na kvalitet komunikacije koju uspostavljate sa okolinom. Pokušajte da budete otvoreniji i opušteniji.

Sanjati isprljan sneg:

Ako ste sanjali isprljan sneg, postoji mogućnost da ste nedavno na određen način bili emotivno povređeni i da posledice tih emotivnih povreda i dalje osećate. Možda ste izgubili nekoga ili nešto do koga ili do čega vam je bilo izuzetno stalo.

Takođe, ovakav san se može tumačiti i kao posledica griže savesti koju zbog svojih loših postupaka prema nekome, nosite i osećate u sebi. Pokušajte da otkrijete šta je to što vas muči i zbog čega vaše emocije nisu u potpunosti čiste.

Loading...