Šta znači sanjati stepenice

Loading...

Snovi o stepenicama, karakterišu se kao relativno česti snovi i njihova forma može biti oblikovana na više različitih načina.

Konkretno, možete sanjati da se penjete uz stepenice ili da niz njih silazite, ali i da sa stepenica padate ili da po stepenicama trčite. Upravo pomenuti detalji, u bitnoj meri određuju značenje sna o stepenicama.

Šta znači sanjati stepenice?

Sanjati da silazite niz stepenice:

Ukoliko ste sanjali da silazite niz stepenice, vaš san vam poručuje to da u periodu vaše prošlosti postoje događaji koji su u vama probudili određena osećanja koja ste iz nekog razloga potisnuli. Podsvesno, vi želite da se suočite sa tim osećanjima i da ih se oslobodite. Svaki vaš korak kroz sadašnjost, praćen je odjekom koraka iz prošlosti. Tako će biti sve dok se ne suočite sa nečim sa čime ranije niste imali prilike da se suočite.

Sanjati da se penjete uz stepenice:

Ako ste sanjali da se penjete uz stepenice, vaš san simboliše način na koji ste u životu spremni da se upustite u promene ili da se sa njima suočite. Ukoliko ste se u takvom snu lako i nesmetano peli uz stepenice, to znači da veoma lako prihvatate i da čak i sami često priželjkujete i inicirate promene.

Takođe, ovakav san može značiti da ćete u bliskoj budućnosti doživeti uspeh i napredak na određenom važnom životnom polju.

Ukoliko su okolnosti ovakvog sna nešto drugačije i ukoliko ste sanjali da se teško penjete uz stepenice, vaš san otkriva vašu osobinu da se u životu teško suočavate sa bilo kakvim promenama i da se najbolje osećate onda kada sve unapred možete da predvidite.

Sanjati da trčite uz stepenice:

Ukoliko ste sanjali da trčite uz stepenice, vaš san otkriva to da u životu stalna potreba za napredovanjem i za promenama na bolje, predstavlja nešto što je vaš glavni pokretač. Jednostavno, vi ne podnosite jednoličnost i predvidive situacije u kojima nemate priliku da napredujete.

Sanjati da padate niz stepenice:

Ukoliko ste sanjali da padate niz stepenice, vaš san vam poručuje da u bliskoj budućnosti budete izuzetno oprezni. Može se dogoditi da se nađete u situaciji u kojoj ćete nešto jako bitno i vredno izgubiti ili u situaciji u kojoj ćete se u nekoga razočarati.

Loading...