Šta znači sanjati strah

Loading...

Bez obzira na to što na javi predstavlja uglavnom jako burnu i stresnu emociju i što se kao takva emocija ispoljava i kroz san, strah u snu, odnosno san o strahu, zapravo ima jako pozitivno značenje.

Šta znači sanjati strah?

Sanjati sopstveni strah:

Ukoliko ste sanjali sopstveni strah, vaš san ukazuje na to da ćete uskoro na javi doživeti jako prijatne i pozitivne emocije, koje će nastati kao rezultat vašeg postignutog uspeha. Nešto što u vašim očima ima životni značaj i životnu važnost i nešto što zaista dugo priželjkujete i pokušavate da ostvarite, konačno će se pretvoriti u vašu stvarnost.

Kada se to dogodi, dugo će vas pratiti izuzetno snažno samopouzdanje i zadovoljstvo izazvano potvrđivanjem stavova o tome koliko vredite.

Takođe, san o sopstvenom strahu, može biti i projekcija vašeg realnog, ali potisnutog straha. Razmislite, ukoliko je tako, pokušajte da na neki način u svom svesnom stanju kanališete taj strah i da ga izbacite iz svoje podsvesti, kako vas ne bi proganjao i mučio.

Sanjati strah neke druge osobe:

Ukoliko ste sanjali strah neke druge osobe, vaš san ukazuje na to da će vam na javi uskoro neka osoba pomoći da realizujete neku želju i da postignete uspeh. Bez pomoći te osobe, ne bi vam bilo lako da to ostvarite. U pitanju može biti upravo osoba koju ste sanjali, ali i neka potpuno druga, možda čak i vama još uvek nepoznata osoba. Budite samo još malo strpljivi i saznaćete o kojoj osobi i o kakvoj želji i kakvom uspehu je reč.

Loading...