Šta znači sanjati telefon

Loading...

Bez obzira što se na javi savremena svakodnevnica ne može ni zamisliti bez upotrebe telefona, u snu, telefon kao motiv se veoma retko javlja.

Ipak, baš kao i svaki drugi san i san o telefonu ima svoje značenje, a pred vama je prilika da saznate kakvo.

Šta znači sanjati telefon?

Sanjati telefon:

Ukoliko je forma sna o telefonu bila oblikovana tako da ste sanjali telefon kao aparat, koji je stajao na određenom mestu i nije zvonio niti ste ga koristili kako bi ste vi nekoga pozvali, vaš san ukazuje na to da ste na javi u trenutnom periodu jako smireni.

Tok vaših misli je jako pozitivan i konstruktivan. U vašem okruženju, ne postoji gotovo ništa što bi moglo da vas “izbaci iz takta” niti da poremeti vaš dnevni ritam. Čak i stvari koje vam smetaju, vi uspevate da kanališete ili da ih preoblikujete tako da vam odgovaraju. Zadovoljni ste sobom i svojim životom.

Sanjati pokvaren ili isključen telefon:

Ukoliko ste sanjali pokvaren ili isključen telefon, vaš san ukazuje na to da na javi osećate izvesnu dozu straha od otuđenosti od okoline. Vama je jako važno da budete prihvaćeni i da u svojoj blizini uvek imate ljude na koje sigurno možete da se oslonite, onda kada je to potrebno.

Takođe, ovakav san može značiti i to da se bojite da li ćete na vreme nekoj osobi uspeti da saopštite određenu vest ili da li ćete uspeti i stići da je od nje čujete.

Sanjati telefonski razgovor:

Ukoliko ste sanjali telefonski razgovor, vaš san može imati tri u suštini veoma slična značenja.

Prvo moguće značenje vašeg sna je to da ste na javi trenutno usamljeni i da bi vam više razgovora sa ljudima koji vas okružuju dobrodošlo kako bi ste se osećali bolje.

Drugo moguće značenje vašeg sna je to da na javi očekujete ili priželjkujete da čujete neku vest i da se potreba da tu ves čujete odrazila i na sadržaj vašeg sna.

Treće moguće značenje vašeg sna je to da na javi raspolažete određenim saznanjima i informacijama koje jako želite da podelite sa nekim. Veoma je moguće da te informacije želite da podelite sa osobom sa kojom ste sanjali da razgovarate.

Loading...