Tepih – šta znači sanjati tepih

Loading...

Tepih je sastavni deo skoro svake kuće, stana i domaćinstva. On čini naš enterijer lepšim, ugodnijim i prijatnijim, što izgledom, što funkcijom. On je tu da nas greje i da ulepša našu svakodnevicu.

Može se naći i u formi ćilima koji su se nekada davno postavljali na zidove, pa i na krevete, kako bi ukrasili unutrašnjost doma svojim raznolikim bojama i šarama. U pojedinim delovima sveta, ovakvi običaji još uvek važe, gde jedinstveni ćilimi, bogati šarama i raznim motivima krase mnoge domove.

Tepih se smatra simbolom udobnosti, luksuza i bogatstva. Stoga sanovnik ovakve snove tumači na razne načine.

Prema sanovniku, videti tepih u snu sa jedne strane ukazuje da na javi ne morate ni oko čega da se brinete (što se posebno odnosi na materijalne stvari i finansije), jer na javi imate bogate prijatelje koji su tu, uvek spremni da pomognu.

Sa drugog aspekta sanovnik smatra da ćete biti ljuti na nekog od članova porodice ukoliko ste videli tepih u snu. Takođe, ovakav san vas upozorava da se čuvate prevare na javi.

U globalu, san o tepihu može da vam ukazuje da je konačno došlo vreme da se suočite sa kakvim problemima na javi koje ste već dugo vremena odlagali i „gurali pod tepih“.

Ako ste u snu pak čistili tepih, na javi možete očekivati napredak. Veruje se da ćete ispuniti neke svoje davno zacrtane ciljeve. Takođe, ako ste imali ovakav san, smatra se da ste vi skromna osoba, da ne težite velikom i da vas zadovoljavaju male stvari. Ovakav san može predvideti i da će se uskoro rešiti sve porodične nesuglasice, kao i da će sve u porodici konačno doći na svoje mesto.

Izrazito šaren, tepih bogat ukrasima i raznim vrstama motiva i boja u snu, ukazuje da vas očekuje lep period na javi. Neke vaše davne želje će se ispuniti, možda ćete uspeti da u poslu napredujete, osvojite devojku koja vam je odavno zapala za oko, ili ćete prosto otputovati negde. Stvari, u svakom smislu te reči, kreću na bolje. No, ipak, ovakav san vas savetuje i da se pazite zajedljivih i ljubomornih ljudi, jer će kada vide da vam je bolje u životu, pokušati da vam na sve načine napakoste.

Sanjali ste da kupujete, premeštate ili pak postavljate tepih u svoj dom? Takav san ukazuje da, kao i na javi, vi imate želju da unesete malo udobnosti u svoj život. Bićete uspešni u poslu kojim se bavite, koračate ka postavljenom cilju hrabro i sigurno i pred vama je izuzetan period i velika dobit. Ako ste u snu nosili tepih, obratite pažnju tj fokusirajte se na taj svoj cilj, kako slučajno ne biste skrenuli sa pravog puta i zalutali.

San u kome gazute tj hodate po tepihu ukazuje da vas na javi očekuje mnogo srećnih i lepih trenutaka. Sa druge strane sanovnik ovakav san objašnjava kao opomenu da se na javi čuvate prevare.

Sanjati leteći tepih tj ćilim ukazuje da se vaši planovi i želje na javi neće ostvariti. Smatra se da su vaši ciljevi nerealni, te stoga nemate baš puno šanse u njihovom realizovanju. Sa druge strane vi možda preko letećeg ćilima u snu pokušavate da pobegnete od problema na javi, što opet nikako nije dobro.

Ako ste u snu vi tkali tepih takav san vas upozorava da se čuvate ženskog društva. Ukoliko ste muškarac, obratite pažnju na neku devojku koja pokušava da vam se približi na javi, dok ukoliko ste devojka, budite na oprezu, jer naka vama bliska prijateljica pokušava da se približi vašem partneru.

Loading...