Tetka – šta znači sanjati tetku

Loading...

Tetke su definitivno naše omiljene ličnosti na javi. One nas maze i razmaze uvek, ma koliko godina da imamo. Često nam umeju dati savete i podržati nas bolje nego roditelji. Tetke nam čine brojne ustupke, čine da se osetimo jedinstvenim i najboljim.

Videti tetku u snu idealan je san koji vam obezbeđuje kakav dobitak na javi ili pak kakvu nagradu. Možda biste mogli razmisliti o igri na sreću, a možda vas neko vaš, a u najmanju ruku poslodavac, obraduje poklonom ili pak platom.

Razgovarati sa tetkom u snu ukazuje na moguće nesporazume ili pak manje rasprave i svađe sa svojim ukućanima na javi. Kao što se često i dešava, moguće je da vam se mišljenja u nekom trenutku neće poklopiti što će izazvati manje konflikte, koji će se ubrzo rešiti.

Sanovnik takođe ima i odvojena tumačenja sna, u zavisnosti od toga da li se u vašem snu pojavljuje tetka po ocu ili tetka po majci.

Ako ste u snu videli tetku po ocu, sanovnik smatra da ste vi na javi jako nestrpljiva osoba. Često nemate strpljenja za mnoge stvari pa se ne vodite onom narodnom strpljen-spašen, već srljate brzo u neke situacije, i na kraju, kada sve izađe ne tako dobro po vas, vi žalite.

Sa druge strane, tetku po majci sanjati ukazuje da ćete dobiti neko nasledstvo, neku porodičnu imovinu koja se prenosi u vašoj porodici vekovima.

Svađu sa tetkom u snu videti, označava vaš blizak odnos sa članovima vaše porodice. Vi ste osoba kojoj je porodica na prvom mestu. Svi ostali mogu da čekaju kada je porodica u pitanju. Negujete vaše porodične vrednosti i trudite se da u njoj uvek vlada harmonija i blagostanje.

Grliti tetku u snu ukazuje na moguće pomirenje sa nekom bliskom osobom sa kojom ste već neki period u zavadi. Možda je vreme da vi spustite loptu, ili će pak suprotna strana inicirati na pomirenju. Sve u svemu svako zaslužuje drugu šansu, pa i vaš odnos koji je verovatno do tada bio prijateljski, a možda i više od toga.

Ako sanjate tetku koja je živahna, nasmejana, živa i zdrava, na javi će svi vaši problemi uskoro biti rešeni. Moguće je da ćete u rešavanju istih imati i pomoć od neke osobe. Uglavnom, sve će se završiti vama u korist.

Sa druge strane, umrlu tetku sanjati ili sanjati njenu smrt, označava teskobe u budućim poslovima a samim tim i u finansijama, pa vas ovakav san savetuje da o tome povedete računa na javi.

Loading...