Šta znači sanjati tornado

Loading...

Kao i većina snova o oluji, nevremenu i nemirnom moru, tako i san o tornadu često ukazuje na to da imate velike dileme vezane za neke stvari. Ipak, značenje tornada u snu zavisi od mnoštva različitih detalja, kao i od načina na koji ste sanjali tornado. U većini slučajeva tornado predstavlja neki loš znak, kao što su razočaranje ili neuspeh. U nekim slučajevima, tornado može biti i simbol pozitivnih promena u životu. Nešto više o značenju koje ima ovaj san možete pročitati u nastavku teksta.

Sanjati da posmatrate tornado: Ukoliko u snu samo posmatrate tornado, to znači da svojom nervozom negativno utičete na vama bliske osobe. Bilo bi dobro da se smirite i da im uputite neku lepu reč. Osim toga, ako u snu gledate tornado to može da znači da ćete uskoro biti svedok neke neprijatne situacije u stvarnom životu. Jednim svojim gestom ćete pomoći nekome da izađe iz teške situacije i da reši sve probleme. Ta osoba je verovatno vaš prijatelj, a ukoliko nije, to će sigurno postati nakon ove situacije.

Sanjati da bežite od tornada: Ako sanjate da bežite pred naletom tornada, to znači da u životu uspevate da izbegnete sve veće nevolje i probleme i da gotovo nikada vi sami niste uzrok tih problema. Međutim, zbog nepažnje drugih osoba, vi se često nalazite u situacijama u kojima morate da uložite dosta truda i napora. Na sreću, jako ste uporni, borite se za pravdu i uvek uspevate da dokažete da niste krivi.

Sanjati da ste povređeni u tornadu: Ako ste sanjali da ste povređeni u tornadu ili da vam je tornado oštetio kuću, taj san ima negativno značenje. On ukazuje na to da će vas zadesiti problemi iz kojih duže vremena nećete moći da izađete. Najbolje bi bilo da dobro razmislite pre nego što učinite nešto, da ne biste sebe doveli u opasnost.

Sanjati da je bliska osoba zahvaćena tornadom: Ukoliko sanjate da vaša bliska osoba beži od tornada, to znači da je toj osobi u stvarnom životu jako potrebna vaša pomoć.

Sanjati da je neprijatelj zahvaćen tornadom: Ako sanjate da je tornado zahvatio vašeg neprijatelja, to je dobar znak. Verovatno ćete uskoro uspeti da se izvučete iz krize koja vas već neko vreme muči.

Sanjati da se približava tornado: Ukoliko u snu samo čujete da se približava tornado, a ne možete da ga vidite, to znači da ćete izbeći neku veliku nevolju.

Loading...