Šta znači sanjati zagrljaj

Loading...

Snovi o zagrljaju, bez obzira kojim i kakvim detaljima su praćeni i definisani, uvek predstavljaju simbol vaše potrebe za bliskošću i prisnošću.

Prema kome je ta potreba izražena i usmerena, zavisi upravo od pomenutih detalja.

Šta znači sanjati zagrljaj?

Sanjati zagrljaj sa dragom i bliskom osobom?

Ukoliko ste sanjali zagrljaj sa dragom i bliskom osobom, veoma je izvesno da vam na javi upravo sa tom osobom nedostaje više bliskosti. Prema toj osobi, vi gajite izuzetno snažna i iskrena pozitivna osećanja i potreba da je zagrlite na javi, ostaje prisutna u vama čak i onda kada spavate i dok sanjate.

Veoma često, može se dogoditi da sanjate zagrljaj upravo sa dragom i bliskom osobom koja vam trenutno fizički nije blizu i koja vam puno nedostaje.

Sanjati zagrljaj sa nepoznatom osobom istog pola:

Ukoliko ste sanjali zagrljaj sa nepoznatom osobom istog pola, vaš san vam poručuje da vi izuzetno puno uživate u bliskosti sa svojim prijateljima i da neprestano u vama postoji naglašena želja za sticanjem novih poznanika i za širenjem kruga prijatelja.

Sanjati zagrljaj sa nepoznatom osobom suprotnog pola:

Ako ste sanjali zagrljaj sa nepoznatom osobom suprotnog pola, to znači da najverovatnije na javi niste ostvareni u ljubavi i da priželjkujete da pronađete odgovarajućeg partnera ili partnerku.

Ukoliko ste slučajno ostvareni u ljubavi, odnosno ukoliko imate partnera ili partnerku, a sanjali ste ovakav san, onda vam san otkriva potisnutu potrebu za postizanjem većeg stepena prisnosti u tom odnosu. Nedostaje vam više naklonosti i pažnje od strane partnera.

Loading...