Zet – šta znači sanjati zeta

Loading...

Zet je osoba koja se na javi uglavnom dosta voli. Predstavlja pomoć koja stiže mladinom ocu za obavljanje brojnih poslova, dok ga majke sa devojkine strane isto tako veoma cene i poštuju.

Ipak, kako smatra sanovnik, u snu zet uglavnom daje lošu simboliku za stvarnost. Pre svega, smatra se da u globalu simboliše svađu, predznak je velikih problema i mnoštva briga koje vas u realnom životu očekuju.

Ako ste kojim slučajem sanjali zeta, na javi vas očekuju brojni problemi sa kojima ćete biti prinuđeni da se suočite i koje ćete u narednom periodu uporno pokušavati da rešite. Ti problemi mogu biti u vezi sa emotivnim partnerom, poslom ili pak porodicom, a svakako će rezultirati svakodnevnim kontinuiranim stresom na javi.

Bićete uporni i uložićete maksimalan trud da rešite svoje nedaće, a u tome će vam možda biti neophodna i pomoć bliske osobe iz kruga porodice ili pak prijatelja. Sanovnik savetuje da tu pomoć nikako ne odbijate, već da je prihvatite oberučke, kako biste se što pre izvukli iz ove veoma delikatne situacije u kojoj ste se našli.

Takođe, ukoliko ste videli zeta u snu, ovakav san simboliše i mogućnost da su vam se na javi otvorile kakve šanse za napredak, za novi posao ili pak nove poslovne poduhvate, koje vi na žalost nećete umeti da iskoristite, te ćete zbog toga biti na gubitku. Gubitak posla svakako da vuče za sobom i dodatne probleme, kakvi su i gubitak finansijske potpore pre svega, a zatim i dodatne probleme u porodičnim odnosima kao i sa partnerom, što stvara zatvoreni krug u kome sve više dominira ni manje ni više nego briga i stres.

Neki sanovnici vas upozoravaju da, pored problema koje zet donosi u snu, u stvarnosti slobodno možete očekivati i svađe i rasprave, bilo sa poslovnim partnerom, emotivnim partnerom, prijateljem ili pak članom vaše porodice.

Ako ste u snu vi bili nečiji zet, ovakav san ukazuje da će vam se na javi pružiti prilika da neke stvari okrenete u svoju korist, da rešite postojeće probleme i da iz svega toga izvučete najbolje za sebe. Na žalost, vi to iz nekog razloga nećete umeti da učinite, pa će vam šansa za poboljšanje životnih uslova i ovoga puta izmaći.

Sve u svemu, zeta sanjati nije baš najbolja opcija za stvarnost. Ali ne brinite, sve brige imaju svoj početak i kraj, svaka nedaća će se ubrzo rešiti i povući iz vašeg života isto onako kako je i došla, sa novim snom i pozitivnijom simbolikom.

Loading...