Zubar – šta znači sanjati zubara?

Loading...

Odlazak kod zubara na javi svakako da nije najprijatniji događaj u vašem životu. Ma koliko neustrašivi i pedantni bili, ipak, svaki put kada idete na popravku, vađenje ili pak samo na redovnu kontrolu svojih zuba, postoji određena doza straha, bojazni ili nezadovoljstva zbog onoga što sledi.

U snovima, zubar se ne pojavljuje tako često, dok su, za razliku od njega, zubi i te kako česta pojava u snu. Zubi u snu imaju veoma jaku simboliku i ostavljaju veoma jak utisak na nas nakon buđenja, naročito ako su u snu bili pokvareni, bolni ili ne, ukoliko ste ih na žalost u snu vadili ili gubili.

Smatra se da snovi o stomatologu označavaju velike životne promene koje su pred vama. Pre svega, ukoliko ste sebe videli kako idete kod zubara, možete na javi očekivati dobre poslovne prilike. Sledi vam period velikog uspeha na javi, gde ćete uspeti da ostvarite sve svoje namere i ciljeve i gde će vaš trud konačno rezultirati nečim dobrim.

Sa drugih stanovišta sanovnik smatra da je san o zubaru loš znak, te da vas na javi očekuje sukob sa nekim iz porodice ili da će vas pak izneveriti neki prijatelj ili kolega sa posla.

San o vama kod zubara odnosno u zubarskoj ordinaciji označava da su u stvarnosti pred vama brojne dileme. Te dileme uglavnom će se ticati nekih krupnijih i veoma bitnih aspekata vašeg života i odnosiće se na kakvo preseljenje iz rodnog mesta ili zemlje, na promenu posla ili čak promenu ljubavi, ali i moguće zasnivanje braka i porodice.

Ako vam u snu zubar vadi zub, iako ni malo prijatno, smatra se dobrim simbolom na javi. Postoji mogućnost da se tako podsvesno oslobađate kakvih neprilika, loših ljudi oko sebe, problema ili teških poslovnih zadataka koji su pred vas postavljeni na javi. Takođe, ovakav san vas i upozorava da sve odluke koje su bitne u vašem životu donosite staloženo i racionalno, da ne brzate, kako se ne biste kojim slučajem prevarili i „opekli“.

Sa druge strane ako vas boli vađenje zuba u snu, to vam poručuje da se na javi malo opustite i pustite da se neke stvari reše same od sebe, da uživate i ne budete toliko samokritični i strogi prema sebi.

Ako pak kod zubara samo vršite popravku zuba, to opet znači da se na javi rešavate kakvih životnih problema. Jedan po jedan, postepeno i lagano, i uskoro ćete izaći iz te teskobne gomile koja vas u stvarnosti muči.

Sanjati sebe u ulozi stomatologa i nije tako zahvalan san za zbivanja na javi. Ovakav san ukazuje na moguću pojavu kakvih zdravstvenih problema u bliskoj budućnosti, što vaših, što vama bliskih ljudi, tj porodice. Takođe ovakav san ima simboliku i mogućih konfliktnih situacija u porodici i narušavanja zdravih porodičnih odnosa, te se savetuje posebna opreznost u odnosu sa bližnjima u narednom periodu.

Period koji je pred vama takođe neće biti zadovoljavajući ukoliko ste u snu videli kako vam zubar stavlja protezu. Slede vam brojne poteškoće i borba sa istima, te stoga pokušajte ostati jaki u svakom smislu te reči.

Loading...