Stan – šta znači sanjati stan?

Loading...

Imati stan ili svoj krov nad glavom u današnje vreme predstavlja veliki luksuz i imetak. Obezbediti sebi sigurno mesto pod suncem nije ni malo lako, pa je borba na javi za takvom vrstom nekretnine za većinu ljudi veoma dugotrajna i mukotrpna.

Katkad vas misli koje vas muče na javi, ali i vaše želje i nade koje su u vezi sa posedovanjem kuće ili stana, mogu sustići i u snu.

Tako je recimo veoma lep san u kome vi sebi kupujete kuću ili stan i na taj način se dobrim delom materijalno obezbeđujete. Na žalost, na javi ovakav san donosi finansijske probleme, ili pak probleme koji se tiču vašeg zdravlja. Kupovina stana u snu može i da ukaže na vašu podsvesnu želju da napredujete, da se promenite vi sami, ili pak da promenite svoje životno okruženje.

Ako sanjate sebe kako tragate za stanom i kupovinom istog, idete u razgledanje stanova, moguće je da ste u potrazi za svojim identitetom na javi. Puno razmišljate o sebi, o tome šta želite od svoje budućnosti, koji su vam ciljevi i prioriteti i šta vam zapravo valja činiti u stvarnosti. Moguće su i potajne želje da se uklopite, da budete bolji i da se promenite na javi.

Sa druge strane, sanovnik smatra da, ukoliko ste se u snu uselili u novi stan, očekuje vas period pun sreće  i veselja. Takođe, takav san može ukazivati da ćete uspeti da na javi realizujete kakvu zamisao koja je u bliskoj vezi sa vašom porodicom, prijateljima ili drugim bitnim osobama u vašem životu.

Ako u snu vidite mali stan, prema sanovniku to ukazuje na kakav poslovni neuspeh. Moguće je da će vas zbog vaših, ili tuđih pak grešaka, na poslu zadesiti kakve neprilike i gubici. Druga tumačenja malog, lepo nameštenog i udobnog stana ukazuju da vas u vašem domu očekuje mir i blagostanje u narednom periodu.

Nasuprot tome, veliki stan ako ste sanjali to vas upozorava da na javi budete oprezniji kada su finansije u pitanju i generalno kakve druge stvari koje vas bacaju u maštu i nerealne želje. Moraćete malo da se spustite na zemlju i da shvatite da luksuz nije baš sve u zivotu.

Ako ste u snu videli mračan i vlažan stan, to vam može ukazivati na bolesti ili pak neslogu u vezi i braku. Vaše zdravlje je osobito zapušteno u poslednje vreme, izloženi ste velikom stresu i zbog toga trpite i vi i vaša okolina. Sa druge strane, postoji i nezadovoljstvo u emotivnoj vezi ili kakva kriza koju morate što pre rešiti.

U narednom periodu bićete prepuni obaveza koje će od vas tražiti i zahtevati dodatnu odgovornost, ukoliko ste u snu čistili stan. Imaćete svakako manje vremena za sebe i svoje najmilije, kao i za odmor, ali nadajmo se da će se trud isplatiti.

Iznajmljivati stan u snu obećava dobre poslovne prilike.

Ako ste u snu bili sami u tuđem stanu, uskoro će vam zbog nečega na javi biti potrebna prijateljska pomoć, dok ukoliko ste bili sa nekim, moguć je poziv u goste koji vas neće preterano oduševiti.

Loading...