Svadba – šta znači sanjati svadbu

Loading...

Kao i svaki drugi motiv koji je prisutan u vašem snu i motiv svadbe može biti izražen na više načina.

U zavisnosti od toga na koji način je izražen motiv, zavisi i precizna analiza, odnosno značenje sna.

Šta znači sanjati svadbu?

Sanjati svoju svadbu:

Ukoliko ste sanjali svoju svadbu, na kojoj su do izražaja došle pozitivne stvari kao što su smeh, radost i sreća, to znači da ćete iz nekog razloga na javi biti jako ponosni. Steći ćete naklonost svoje okoline i uživaćete u tome.

Ako se kao vaš partner na svadbi u snu pojavljuje vaš stvarni partner, to znači da će na javi vaš partnerski odnos naići na pozitivne promene. Verovatno ćete nivo bliskosti podići na neki viši nivo. Možda ćete se ukoliko to već niste učinili zaista opredeliti za brak ili ćete proširiti porodicu.

Ukoliko se kao vaš partner na svadbi u snu pojavljuje neka druga osoba, a na javi imate partnera, to znači da vi priželjkujete nekakve promene u trenutnom partnerskom odnosu ili da će do promena neočekivano doći. Konkretno, možda će vaš odnos sa prtnerom postati ispunjeniji nekakvim događajima u kojima ćete zajedno moći da učestvujete i da se upoznate u nekom boljem i novom svetlu.

Ako na javi nemate partnera, a sanjali ste svoju svadbu, možete očekivati da ćete na javi uskori sresti osobu suprotnog pola koja će osvojiti vašu naklonost i vaše srce.

Ukoliko ste sanjali da ste na svojoj svadbi doživeli neku neprijatnost ili da je na njoj vladala negativna atmosfera, to znači da vi na javi polažete mnogo pažnje na to kakav utisak ostavljate na ljude. Bitno vam je da budete i ostanete uvaženi.

Sanjati tuđu svadbu:

Ukoliko ste sebe sanjali kao gosta na tuđoj svadbi, i ukoliko vas pritom u takvom snu prate prijatne emocije, vaš san označava da na javi neko prema vama gaji veoma jake simpatije. Vi toga još uvek niste svesni, ali ćete ubrzo postati.

Ako ste sanjali da se osećate nelagodno ili da ste tužni na tuđoj svadbi, to znači da na javi želite da vas primeti osoba prema kojoj već duže gajite naklonost i simpatije. Može se dogoditi da se razočarate u ishod svoje namere.

Ukoliko se u snu o tuđoj svadbi pojavljuje i vaš partner, san predskazuje neprijatan period na koji ćete vi kao par naići.

Može se dogoditi da čak i prekinete svoju vezu ili svoj brak.

Sanjati svadbu bivšeg partnera:

Ukoliko ste sanjali svadbu svog bivšeg partnera, to može imati dva značenja. Ili u sebi nosite potisnut strah od odbačenosti od strane suprotnog pola i strah od samoće ili ste svog bivšeg partnera preboleli do te mere da ste apsolutno ravnodušni prema njegovom ili njenom sadašnjem i budućem emotivnom statusu. Drugim rečima, spremni ste da živite svoj život kao da ta osoba nikada nije ni bila u njemu.

Loading...