Svatovi – šta znači sanjati svatove

Loading...

Svatovi jesu deo svadbene ceremonije na javi, bliski ljudi zaduženi pre svega za dobro raspoloženje, za podršku budućim mladencima u njihovom zajedničkom životu. Što više svatova imate to ste, smatra se, bogatiji čovek, a samim ti i svadba je zasigurno veselija i življa.

Svatovi se mogu javiti i u vašem snu, kao deo svadbene ceremonije, vaše ili tuđe. Stoga obratimo pažnju na ovakav san i vašu ulogu u njemu, tj da li ste vi učestvovali možda u kakvom veselom događaju u ulozi svata ili ste pak videli svoje venčanje i svoje svatove u snu.

Videti svatove u snu je dobra simbolika. U najmanju ruku ona ukazuje na moguću veliku radost, sreću u emotivnoj vezi ili pak kakvu novu ljubav. Nadalje, moguće je da ćete se uskoro zbog nečega i veseliti sa vama dragim ljudima, pa čak može to biti i veselje na sopstvenoj svadbi, jer ovakav san može da ukazuje da ćete i vi uskoro stati na ludi kamen.

Nasuprot prethodnom snu u kome ste videli svoje svatove, san u kome se vi nalazite i činite deo nečijih tuđih svatova na žalost ima negativnu simboliku. Taj san vas upozorava da budete posebno obazrivi u narednom periodu, osobito kada je reč o vašem zdravlju. Postoji mogućnost pojave bolesti, što neke ozbiljnije, što kakvog iscrpljenja u vidu malaksalosti i nemoći usled svakodnevnog stresa. Dakle, povedite računa o stresu na javi i ubrzo ćete videti rezultate.

Sa druge strane ovaj san može ukazati da ćete na poslu preuzeti nove izazove, što vas takođe navodi na oprez, jer sa novim izazovima dolazi i mnogo više problema i stresnih situacija.

Ako ste kojim slučajem sanjali tužnu svadbu, mnoštvo suza i svatove u crnom odelu, takav san upozorava na neko vaše trenutno stanje na javi. Moguće je da se zbog kakve emotivne situacije lomite, da se premišljate o udaji za muškarca koji možda i nije za vas. Sve to projektuje se u vašu podsvest i na taj način vas upozorava da možda ipak malo sačekate. Možda za svadbenu ceremoniju i udaju još nije vreme, a pravi muškarac za to možda tek treba da se pojavi.

Ako ste sanjali kraj svadbe, u kojem svatovi odlaze, tj napuštaju istu, takav san vas savetuje da je na javi došlo vreme da privedete kraju i završite neke poslove koje ste već odavno počeli, ili da pak u potpunosti odustanete od njih. Morate doneti konačnu odluku i rešiti započeto, jer će vas u suprotnom to i dalje mučiti do te mere da može ozbiljno narušiti vaše zdravlje.

Ako ste u snu vi na nečijoj svadbi jedini svat, tj ukoliko ste sami, to ukazuje da se na javi osećate usamljeno. Čak i ako ste u emotivnoj vezi, to ne znači da ste srećni, već smatrate da partner ne ulaže dovoljno sebe u vašu zajednicu i to vas čini nesrećnim i isfrustriranim. Vreme je da nešto promenite u svom odnosu ili da prekinete vašu ljubavnu vezu.

Međutim, ukoliko prisustvujete svadbi vama nepoznatih ljudi, svat ste kod nekoga koga nikada niste sreli, to znači da će na javi neke stvari poći na bolje. Posle teškog perioda, problema na svim poljima, pa i polju finansija, očekuje vas rešavanje istih, period mira i spokoja.

Loading...