Sveštenik – šta znači sanjati sveštenika

Loading...

Način na koji se može protumačiti san o svešteniku, zavisi od toga kako je oblikovano i koliko je duboko u vama ukorenjeno vaše versko ubeđenje.

U suštini, što je više izražen aspekt verske pripadnosti u vama, to san o svašteniku predstavlja veći simbol vaše podsvesne potrebe za duhovnim pročišćenjem.

Sa druge strane, ukoliko ste ateista, ili ukoliko svoju predstavu o svešteniku ne poistovećujete sa simbolom vere, onda se u vašem slučaju san o svešteniku ne vezuje za potrebu za duhovnim pročišćenjem već predstavlja predznak da ćete se u neposrednoj budućnosti naći u situaciji u kojoj će se od vas očekivati velika odgovornost, ali vi ćete pokušati da je izbegnete.

Više detalja o tome šta znači sanjati sveštenika, možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjati da ste videli ili sreli sveštenika:

Ukoliko ste sanjali da ste sreli ili videli sveštenika, to znači da vas vaša podsvest opominje za postupke koje ste učinili, a koji se kose sa moralnim principima koji su u vama izgrađeni verskim opredeljenjem i ubeđenjem. Zbog nečega što ste uradili, podsvesno osećate krivicu.

Sanjati da razgovarate sa sveštenikom:

Ukoliko ste sanjali da razgovarate sa sveštenikom, to znači da imate potrebu za duhovnim prosvećem i pročišćenjem i da bi ste voleli da malo više smirenosti unesete u svoj život. Često vam se čini da ste prinuđeni da kroz život neprestano “žurite” i to vas onemogućava u nameri da detaljno i na vreme preispitate svoje odluke.

Sanjati sveštenika koji izgovara molitvu ili obavlja nekakav crkveni obred:

Ukoliko ste sanjali sveštenika koji izgovara molitvu ili obavlja nekakav crkveni obred, to znači da ste neke prave vrednosti potisnuli u sebi i da bi ste voleli da im u svom svakodnevnom životu date više prostora kako bi došle do izražaja. Vrlo je moguće, da u periodu kada ste sanjali ovakav san, suviše radite ili obraćate manje pažnje na svoje drage ljude.

Loading...