Talasi – šta znači sanjati talase

Loading...

U zavisnosti od načina na koji ste sanjali talase, san o talasima može biti praćen veoma lepim i prijatnim emocijama, ali i emocijama koje su negativne i teške za proživljavanje. Baš takav je slučaj i sa simbolikom snova o talasima.

Šta znači sanjati talase?

Sanjati kako slušate talase:

Ukoliko ste sanjali kako slušate talase, vaš san ima jako pozitivnu simboliku. Konkretno, on predstavlja odraz vrlo pozitivnih emocija koje proživljavate u trenutnom periodu na javi. Emotivno ste jako ispunjeni i zbog toga se osećate relaksirano i spokojno. Ne postoji ni jedna krupna stvar koju bi ste na javi želeli da promenite.

Sanjati da plovite kroz talase:

Ako ste sanjali da plovite kroz talase, bilo da se nalazite na brodu, u čamcu ili na nekom trećem prevoznom sredstvu koje plovi kroz talase, to znači, da je vama na javi neophodno vreme ili podrška neke vama važne osobe, kako bi ste uspeli da se priviknete na intezitet ili vrstu emocija koje proživljavate. Vi osećate nešto što vam je potpuno strano i nepoznato.

Sanjati da posmatrate talase:

Ukoliko ste sanjali da posmatrate talase, precizna simbolika vašeg sna, zavisi od toga da li je u tom snu bilo reči o malim i mirnim talasima, ili o velikim i nemirnim talasima. Ukoliko ste sanjali male i mirne talase, to znači da ćete na javi uskoro biti svedok nečijih emocija koje će od strane osobe koja će ih proživljavati i ispoljavati pred vama biti dobro iskontrolisane.

Ako ste sanjali velike i nemirne talase, to znači da ćete biti svedok nečijih emocija, ali da će te emocije biti jako burne i da ih osoba koja će ih proživljavati i ispoljiti pred vama neće dobro ili dovoljno kontrolisati. Možda ćete biti svedok nečijoj ljutnji ili besu.

Sanjati kako plivate kroz talase:

Ukoliko ste sanjali da plivate kroz talase, to znači da na javi vama gotovo uvek polazi za rukom da iskontrolišete svoje emocije i način ponašanja. U očima drugih ljudi, vi često izgledate kao osoba koja je sposobna da sama proizvede svoje raspoloženje i da nikome i ničemu ne dozvoli da to raspoloženje promeni ili pokvari.

Sanjati da se borite sa talasima:

Ako ste sanjali da se borite sa talasima, vaš san označava da ste na javi izloženi jako neprijatnim emocijama, sa kojima često ne znate kako da izađete na kraj. Veoma je moguće da ste emotivno nezadovoljni ili da proživljavate neprijatne emocije kao što su tuga, patnja, osećaj odbačenosti, neprilagođenosti i slično.

Loading...