Torta – šta znači sanjati tortu

Loading...

U načinu na koji ste sanjali tortu, u velikoj meri možete prepoznati svoj sopstveni doživljaj sebe i doživljaj sopstvenog položaja u socijalnoj sredini koja vas okružuje.

Takođe, na osnovu sna o torti, možete predvideti i kakvi vas događaji uskoro očekuju.

Šta znači sanjati tortu?

Sanjati da jedete tortu:

Ukoliko ste sanjali da jedete tortu, vaš san predstavlja predznak nekog ličnog uspeha koji ćete vrlo uskoro doživeti i zbog kojeg ćete biti ispunjeni pozitivnim osećanjima. Rezultati tog uspeha, biće nešto što će u vašem životu trajati i što će za vas predstavljati predmet ponosa.

Sanjati da neka druga osoba jede tortu:

Ukoliko ste sanjali da neka druga osoba jede tortu, vaš san predskazuje trenutak u kome ćete sa zakašnjenjem prepoznati svoje izgubljene ili propuštene šanse. Neko drugi doživeće uspeh za koji ćete pomisliti da je mogao da pripadne vama. Pokušajte da sebe oslobodite takvog razmišljanja i umesto osvrtanju na nešto što ste propustili, osvrnite se na nešto što bi ste tek mogli da postignete.

Sanjati da vam je neko poklonio tortu:

Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio tortu, vaš san predskazuje to da će vam na javi neko pokazati svoju privrženost ili svoju naklonost. Možda će vas ta osoba u nečemu podržati ili će vam pomoći da lakše realizujete i postignete neki svoj cilj.

Sanjati da ste vi nekome poklonili tortu:

Ukoliko ste sanjali da ste vi nekome poklonili tortu, vaš san otkriva da ćete u veoma bliskoj budućnosti iskazati naklonost prema nekome. Možda ćete nekome na određen način pomoći ili ćete mu jasno pokazati da ga podržavate.

Loading...