Žaba – šta znači sanjati žabu

Loading...

U osnovi, žaba kao motiv u snu, sa sobom nosi jako pozitivnu simboliku.

Ukoliko ste sanjali žabu, pogledajte kako je precizno definisano značenje vašeg sna.

Šta znači sanjati žabu?

Sanjati žabu koja se ne pomera:

Ukoliko ste sanjali žabu koja se ne pomera, vaš san predskazuje to da će vam se na javi uskoro ostvariti velika želja. Nešto do čega vam je jako puno stalo i nešto što jako dugo priželjkujete i očekujete, konačno će se pretvoriti u stvarnost. Postoji mogućnost da se radi o nečemu što ste već puno puta do sada želeli da realizujete, ali niste uspeli. Ovog puta, sreća će biti na vašoj strani, na vama je samo da još malo budete strpljivi i da otkrijete o čemu je reč.

Sanjati žabu koja skače:

Ukoliko ste sanjali žabu koja skače, vaš san vam poručuje da vam na javi nedostaje malo više usresređenosti na konkretan cilj. Vi ste osoba koja ima dosta interesovanja i dosta ambicija, ali vaša mana je to što svoju pokretačku energiju često ne umete da definišete i da je usmerite u pravom smeru. Vi ste skloni tome da puno različitih stvari planirate istovremeno, ali da posustanete kada je pred vama prilika da te stvari realizujete.

Pokušajte da budete samo malo više usresređeni na svoje želje i videćete da će se one jedna po jedna polako ostvariti.

Sanjati da držite ili milujete žabu:

Ukoliko ste sanjali da držite ili milujete žabu, vaš san vam poručuje da ste na javi trenutno izloženi dobrim okolnostima na gotovo svim životnim poljima. Konkretno, imate puno prilika ispred sebe i mogućnosti da te prilike iskoristite. Na vama je samo da na vreme prepoznate te prilike i te mogućnosti. Ukoliko budete promišljeno i pametno povlačili poteze, uspećete da za kratko vreme puno toga realizujete i ostvarite. Verujte u sebe i u svoje kvalitete.

Loading...