Zmija – šta znači sanjati zmiju

Loading...

Veoma često, nakon što sanjate zmiju i nakon što svoj san ispričate nekome, dogodiće se da vas ta osoba pita da li vam je bilo hladno tokom noći, odnosno da li ste osetili hladnoću u snu? Takvo mišljenje o zmiji kao motivu sna, proističe iz stava da zmija predstavlja simbol hladnoće.

Međutim, snovi o zmiji mogu imati i često imaju puno šire i potpunije značenje.

Zato, ukoliko ste sanjali zmiju, pogledajte kakvo značenje ima vaš san.

Sanjati zmiju koja se kreće prema vama:

Ukoliko ste sanjali zmiju koja se kreće prema vama, vrlo je izvesno da ćete se na javi suočiti sa nekom preprekom ili sa strahovima koji su potisnuti u vama. Takođe, ovakav san može predskazivati i nesuglasice i vaš verbalni sukob sa nekim.

Sanjati ujed zmije:

Ako ste sanjali da vas ujela zmija, budite oprezni na javi. Ovakav san, simbolizuje neiskrenost osobe kojoj ste poklonili svoje poverenje. Neko će pokušati da vas izigra ili povredi. Veoma je moguće i to da ćete nakon ovakvog sna doživeti neki neprijatan trenutak ili nevolju.

Sanjati da preskačete zmiju:

Ukoliko ste sanjali da preskačete zmiju, to je dobar znak. Na javi ćete uspeti da izbegnete neku nevolju ili ćete određeni problem uspeti da rešite u svoju korist.

Sanjati mrtvu zmiju:

Ako ste sanjali mrtvu zmiju, to znači da će neki ružni i neprijatni događaji i periodi ubrzo ostati iza vas na javi. Predstoji vam veoma pozitivan i lep period. Ukoliko ste u snu vi ta osoba koja je ubila zmiju, znači da ćete na javi dobiti priliku da pokažete svoju hrabrost.

Sanjati zmiju u šumi:

Ukoliko ste sanjali zmiju u šumi, to znači da bi ste na javi želeli da promenite neke okolnosti i svoje okruženje. Osećate se veoma neprijatno i teskobno u svojoj sredini i veoma je moguće da ste okruženi ljudima koji stvaraju takav osećaj u vama. Muči vas nemogućnost da takve ljude izbegnete i ignorišete.

Sanjati zmiju na pragu svoje kuće ili u svom dvorištu:

Ako ste sanjali zmiju na pragu svoje kuće ili u svom dvorištu, trebalo bi da obratite više pažnje na to ko vam dolazi u posetu i sa kim se družite. Vama ili nekom članu vaše porodice, neko koga smatrate jako bliskim zapravo ne želi dobro. Budite oprezniji i pronicljivi kada su u pitanju ljudi sa kojima se družite.

Sanjati zmiju u kući:

Ukoliko ste sanjali zmiju u kući, očekuje vas svađa sa nekim ko vam je jako blizak. Moguće je da će se neko poneti neočekivano loše prema vama i da će izigrati vaše poverenje.

Sanjati malu zmiju:

Ukoliko ste sanjali malu zmiju, pred vama je kratkotrajna briga i prolazna neprijatnost, koja neće ostaviti nikakve posledice u vašem životu.

Sanjati veliku zmiju:

Ukoliko ste sanjali veliku zmiju, naći ćete se u situaciji u kojoj će biti potrebno da uložite maksimum svog napora kako bi ste određeni problem rešili onako kako želite i kako bi se određena situacija razvila u vašu korist. Neki veći problem je pred vama, ali uz dovoljno volje, uspećete da ga prebrodite.

Sanjati vodenu zmiju:

Ukoliko ste sanjali vodenu zmiju, na javi vas očekuje jedna ili čitav niz promena i okolnosti koje niste mogli da predvidite.

Sanjati više zmija ili splet zmija:

Ako ste sanjali više zmija ili splet zmija, to znači da vas na javi očekuje izdaja od strane osoba kojima ste verovali.

Bićete razočarani pri suočavanju sa činjenicom da ste pogrešno procenili ljude kojima ste poklonili poverenje koje ne zaslužuju.

Sanjati da držite zmiju:

Ukoliko ste sanjali da držite zmiju, to znači da na javi niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite, ali trenutno iz njih ne vidite izlaz. To nezadovoljstvo, može biti uzrokovano stanjem u porodičnom ili poslovnom životu, ali i stanjem u partnerskomm ili u prijateljskim odnosima.

Loading...