Zubi – šta znači sanjati zube

Loading...

Činjenica je da postoji gotovo neograničen broj različitih motiva koji mogu biti izraženi u snu. Međutim, malo je motiva koji bez obzira na način na koji ih sanjate, sa sobom nažalost uglavnom nose negativnu simboliku ili predskazuju neprijatne događaje. Jedan od takvih motiva su zubi.

Uz nadu da će vam što ređe biti potrebno da se podsetite značenja sna o zubima, pogledajte šta konkretno znači sanjati zube.

Šta znači sanjati zube?

Sanjati negovane i zdrave zube:

Ukoliko ste sanjali negovane i zdrave zube, precizna simbolika sna se razlikuje u odnosu na činjenicu da li je reč o vašim ili o tuđim zubima.

sta znaci sanjati zube sanovnik

Ako je reč o vašim zubima, u neposrednoj budućnosti ćete proživeti neke neprijatne trenutke. Možda ćete čuti loše vesti ili će se vaše zdravstveno stanje pogoršati.

Ako je reč o zubima neke druge osobe, veoma je izvesno da ćete na javi biti svedok neprijatnosti kroz koje će proći osoba čije ste zube sanjali. Ta osoba, možda će vam saopštiti neki svoj problem ili će vam se požaliti na zdravstvene smetnje koje ima.

Sanjati polomljene zube:

Ukoliko ste sanjali da su vaši zubi polomljeni, na javi vas očekuje ljutnja. Bićete zbog nečega besni i povređeni.

Ukoliko je reč o pokvarenim zubima druge osobe, ta osoba će se u nekoga ili u nešto razočarati i to će vam saopštiti.

Sanjati pokvarene zube:

Ukoliko ste sanjali da su vam pokvareni zubi, veoma je izvesno da ćete se na javi zbog nečega postideti i da ćete se naći u neprijatnoj situaciji koju ćete poželeti što pre da okončate. Takođe, nakon ovakvog sna, bilo bi dobro da obratite više pažnje na način na koji komunicirate sa ljudima koji vas okružuju. Može se dogoditi da lako uđete u raspravu sa nekim i da tako proizvedete sukob koji će ostaviti posledice na vaš odnos sa tom osobom.

Neretko, nakon sna o pokvarenim zubima, mogu vas zadesiti i neplanirani troškovi i finansijski gubici, na koje niste spremni.

Ako ste sanjali neku drugu osobu sa pokvarenim zubima, na javi ćete biti svedok događaju u kome će se ta osoba osramotiti ili naći u neprijatnoj situaciji. Možda će čak i doživeti nekakav problem ili gubitak, ali to neće imati direktne veze sa vama.

Vi ćete najverovatnije biti samo svedok tome, ili ćete se naći u ulozi osobe koja će biti spremna da ponudi pomoć.

Sanjati vađenje zuba:

Ukoliko ste sanjali da vadite ili da ste izvadili zub, veoma brzo, na javi će se neke stvari promeniti na bolje. Možda ćete prebroditi neki zdravstveni, finansijski ili problem u komunikaciji.
Ako ste sanjali da neka druga osoba vadi zub, ta osoba će doživeti pozitivne promene.

Sanjati ispadanje zuba:

Ukoliko ste sanjali da vam ispada zub, nažalost vaš san predskazuje veoma negativan i neprijatan događaj. Veoma često, ispadanje zuba u snu, je predznak za smrt. To da li je reč o predznaku smrti bliske i drage osobe ili osobe koju jedva da ste poznavali, zavisi od pratećih detalja koji su vezani za san.

Konkretno, ispadanje prednjih zuba u snu, predskazuje smrt neke veoma bliske osobe, dok ispadanje zadnjih zuba u snu predskazuje smrt osobe sa kojom niste bili posebno bliski ili koju jedva da ste poznavali.

Zubi sa desne strane simbolizuju smrt ženske osobe, dok zubi sa leve strane simbolizuju smrt muške osobe.

Pored ovako tragične i krajnje negativne simbolike, snovi o ispadanju zuba mogu simbolizovati i to da vam predstoje veoma intezivne i teške rasprave ili ozbiljni problemi.

Ukoliko ste sanjali da nekoj drugoj osobi ispadaju zubi, tumačenje sna je identično, ali se njegova simbolika značenja vezuje ne za vas, već za osobu koju ste sanjali.

Na koji god način da sanjate zube, želimo vam da vam se to dešava što ređe.

Loading...