Baba – šta znači sanjati babu

Loading...

Snovi gde sanjamo babu često mogu biti vrlo lepi i dirljivi, jer baba uglavnom predstavlja simbol neizmerne istinske ljubavi.

Samo tumačenje sna sa babom zavisi od konteksta u kom ste baku sanjali, pa zato krenimo zajedno putem magičnih staza snova da saznamo značenja nekih od najčešćih varijanti snova.

Sanjati svoju babu na lep način:

U slučaju da ste sanjali svoju babu na prijatan i lep način, to ipak se tumači da ćete u narednom periodu imati nekakvih poteškoća pa će vam biti potrebno da vas neko razume ili zagrli kao što to naše bake umeju.

U drugom tumačenju može značiti da vas čeka lep i bezbrižan period.

Sanjati babu da plače:

Kada su u pitanju ovakvi snovi, tu treba da budete pažljivi jer obično simbolizuju gubitak poverenja. Uglavnom neko kome ste poklonili poverenje može vas izigrati i ostaviti na cedilu. Pričuvajte se takvih stvari.

Sanjati pokojnu babu:

Ovakav san ima isto podeljeno značenje kao i kada sanjate babu koja je živa. Uglavnom su moguće promene na vašem životnom planu pa ćete imati ili kratkih poteškoća ili će vam jednostavno naići bezbrižan period.

Takodje, ovakav san može imati dosta veze i sa podsvešću, pa da vi jednostavno čeznete u dubini duše za vašoj pokojnom bakom pa vam se to javilo i manifestovalo kroz san.

Sanjati da ne uspevate da pronadjete svoju babu:

U slučaju ovakvih snova, to predstavlja vašu potrebu da imate malo više bliskosti sa osobama iz vaše porodice i okoline. Posvetite im malo više vremena i oni će vam to i uzvratiti.

Loading...