Bombone – šta znači sanjati bombone

Loading...

Bombone su jedan od omiljenih „slatkiša“ dece, ali i odraslih. Tvrde ili gumene, voćne ili čokoladne, penaste ili punjene, šarene bombone, one su uvek dobrodošle u svačiji dom, a isto tako i u svačiji san.

Ukoliko ste videli bombone u snu, to je, smatra sanovnik, dobar znak. Pred vama je u tom slučaju perid sreće, radosti i blagostanja. Sve stvari će krenuti na bolje, što na ljubavnom planu, što na poslu kojim se bavite, što u porodici. Bićete srećni i zadovoljni situacijom u stvarnosti.

Jesti bombone u snu ukazuje da vam se uskoro sprema velika ljubav na javi. To može biti čak i ljubav na prvi pogled, iznenadni susret sa osobom koji će vas potpuno omesti u mislima. Sa druge strane ovakav san se tumači i kao dobar provod u starom društvu. Isto tako, kupovina bombona u snu obezbeđuje kakvu novu ljubav ili veseli provod u društvu.

Sa druge strane sanovnik ovakve snove tumači kao moguće novčane izdatke na javi, ali i kao tendenciju da u stvarnosti usrećite svoje ili tuđe dete. Moguće je i da vam fali lep provod, izlazak i druženje sa prijateljima.

Dobiti bombone u snu ima svakojaku simboliku. Sanovnici ovakav san tumače kao pomoć prijatelja koja neće ni u kom slučaju izostati na javi. Sa druge strane možete očekivati i ljubavnu ponudu. Postoji mogućnost da ćete imati udvarača koji vam se na prvi pogled i neće dopasti, ali kasnije su sva čuda moguća. Smatra se da ovaj san ukazuje i da biste na javi trebali biti preduzimljiviji kako biste lakše stigli do svojih ciljeva i ostvarili ih.

Ukoliko pak vi poklanjate bombone nekome u snu, to ukazuje da ćete biti u prilici da nekome na javi pomognete i da učinite dobro delo.

Opet je moguće i kakvo zanimljivo poznanstvo na javi. Međutim, vaša želja da to preraste u kakvu ozbiljnu vezu, biće nemoguća. Između vas i osobe koja vam se dopala pojaviće se brojne prepreke, što u vidu razdvojenosti zbog udaljenosti, daljine, što u vidu druge osobe koja već postoji u nečijem životu. Dakle, jednostavnije rečeno, pažnju će vam privući pogrešna ili zauzeta osoba.

Prodavali ste bombone u snu? To ukazuje da ste na javi vi vedra i raspoložena, uvek nasmejana osoba, koja voli da uveseljava ljude oko sebe. Trudite se da na sve načine nekoga nasmejete i da mu učinite svakodnevicu lepšom i vedrijom, te ste upravo zbog toga i omiljeni i uvek dobrodošli u svakom društvu.

Ako u snu odmotavate bombone iz njihovog pakovanja, smatra se da takav san simbolizuje lep budući period na javi. Takav san pre svega ukazuje na lep ljubavni život ili pak neku novu ljubav koja će se uskoro pojaviti. Budite strpljivi i biće to ljubav na prvi pogled.

Ukoliko su kojim slučajem bombone u snu bile lošeg ukusa, pokvarene ili bajate, to nije dobar znak za javu, smatra sanovnik. Ovim snom vam se savetuje da u periodu koji je pred vama posebno obratite pažnju na zdravlje i dobrobit svojih bližnjih, ali naravno i na sebe. Moguće je da će ili vas ili njih snaći kakve nedaće pa stoga budite posebno obazrivi.

Loading...