Bubuljice – šta znači sanjati bubuljice

Loading...

Bilo da ste dama ili pripadnik jačeg pola jedno je sigurno – niko ne voli da vidi makar i jednu bubuljicu na svom licu. Naročito mnogo muke i borbe sa njima imaju tinejdžeri, osobe u pubertetu, ali i osobe sa masnom kožom lica i tela. Pa čak i oni koji ih gotovo nikada nemaju, iznerviraju se na pojavu makar i jedne.

Snovi u kojima se pojavljuju bubuljice i nisu tako česti, osim ako ste na javi poprilično opterećeni njima, ili pak izgledom i čistoćom svoje kože. Eventualno se mogu javiti kao deo neke bolesti i ni u kom slučaju nećete biti radosni što ih vidite.

Na javi bubuljice često donose nelagodnosti, posebno ukoliko imate važan sastanak, emotivni ili poslovni, a one su se baš sada pojavile. Sve što mogu jeste da vam smanje nivo samopouzdranja. Slično je i sa pojavom bubuljica u snu.

Ukoliko ste videli bubuljice u snu, takav san se tumači kroz javu kao vaša stidljivost u komunikaciji sa ljudima, ili ukoliko je u pitanju osoba suprotnog pola, sa partnerom. Vaša nesigurnost u sebe i gubitak samopouzdanja sve više dolazi do izražaja i uzima maha na javi, pa ćete o tome morati ozbiljno da razmislite i da poradite kako biste je iskorenili, jer vas to u životu umnogome može sputavati.

Stidljivi ste da preduzmete bilo kakve ozbiljnije korake u napredovanju ka svom cilju, pa vas mnogi drugi ne shvataju ozbiljno i preuzimaju vaše zasluge te tako uspevaju u životu, dok vi stagnirate. Slično je i u ljubavi gde vas partner neće mogo ceniti ukoliko vaše samopouzdanje nije na zavidnom nivou.

Sanjati pojavu bubuljica na svom licu i telu je kako sanovnik smatra dobar znak. Pozitivne stvari vas očekuju u životu u narednom periodu, osobito na poslovnom planu, gde ćete imati mnogo uspeha, a shodno tome i u pogledu finansija gde će vam se takođe osmehnuti sreća. Više posla svakako da donosi i više novcam, ali ipak razmislite, možda je došlo vreme da kupite i kakav listić za igre na sreću.

Videti bubuljice na nečijem tuđem licu ili telu, smatra se lošim znakom. Bilo da vam je osoba na kojoj ste videli bubuljice prijatelj, tj poznanik na javi, ili ne, takav san ukazuje da vam ta osoba nije prijatelj i da bi generalno trebalo da se čuvate lažnih prijatelja, a sa druge strane i novih poznanstava i nepoznatih ljudi na javi koji vam ulaze u život jer vam u slučaju ovakvog sna, ne misle dobro.

Gnojne bubuljice u snu videti ukazuju na veliki dobit, kapital, odličnu finansijsku situaciju na javi. I što su one više gnojne i više ih ima, to će situacija na javi biti bolja, smatra sanovnik. Imaćete velike novčane prilive i sledi period u kome ćete u potpunosti uživati.

Ukoliko pak cedite bubuljice u snu, na žalost izostaće pozitivne vesti na poslovnom planu. Sledi period zastoja, nerazvijenih ideja, stagnacije. Slabo šta će vam u narednim danima ići od ruke. No bez brige, uskoro će i to proći i novi san doneće sa sobom lepše stvari, napredak i bolje finansije.

Loading...