Beba – šta znači sanjati bebu

Loading...

Snovi o bebi ili o bebama, uglavnom predstavljaju predznak za jako povoljan i jako pozitivan period koji vas na javi očekuje.

Baš kao i na javi i u snu bebe su simbol novog rađanja, sreće i radosti.

U nastavku teksta, pročitajte kakvo precizno značenje imaju snovi o bebi.

Šta znači sanjati bebu?

Sanjati novorođenu bebu:

Ukoliko ste sanjali novorođenu bebu, na javi uskoro očekujte nekakav iznenadni dobitak ili događaj koji će u vama probuditi razloge za sreću. Veoma je moguće da ćete biti obradovani nekom pozitivnom i važnom vešću ili da ćete imati veći materijalni dobitak. Možda će vam stići vest o neočekivanom nasleđu ili će u vaš život ući osoba koja će vam postati jako važna. Možda će to biti novi prijatelj ili osoba koja će vam postati emotivni partner.

Ako se već nalazite u ostvarenoj i srećnoj emotivnoj vezi, a sanjali ste bebu, očekujte da će vaš odnos sa partnerom postati čvršći i kvalitetniji. Može se dogoditi da se čak odlučite i na brak.

Sanjati bebu koja govori:

Ukoliko ste sanjali bebu koja govori, na javi, do vas će uskoro stići važne vesti. Bićete svedok nekih novosti koje će se odraziti direktno na određenu sferu važeg života.

Sanjati bebu koja plače:

Ako ste sanjali bebu koja plače, ostvarićete jako značajan uspeh na javi. Postići ćete nešto zbog čega ćete biti jako ponosni na sebe.

Sanjati bebu koja se smeje:

Ukoliko ste sanjali bebu koja se smeje, na javi ćete učestvovati u nekom srećnom događaju. Možda ćete biti pozvani na neko veselje ili ćete sami organizovati veselje.

Sanjati bebu koja se upiškila ili ukakila:

Ako ste sanjali bebu koja se upiškila ili ukakila, možete u neposrednoj budućnosti očekivati značajan dobitak. Što su detalji ovakvog sna bili više izraženi, to veći i značajniji dobitak možete očekivati.

Sanjati bebu kako spava:

Ukoliko ste sanjali bebu kako spava, nešto u vašem životu promeniće se na bolje. Prestaćete da “stojite u mestu” i nešto će se konačno pokrenuti iz mrtve tačke.

Sanjati bebu kako jede:

Ako ste sanjali bebu kako jede, doživećete nekakav napredak. Nešto u čemu već učestvujete na javi i sfera života u kojoj ste već ostvareni proći će kroz novi preporod i napredak.

Sanjati agresivnu bebu:

Ukoliko ste sanjali agresivnu bebu, koja je na bilo koji način u snu pokušala da vas povredi ili vas je povredila, to znači da ćete na javi uskoro ući u period promena kakve niste planirali niti ste ih u potpunosti priželjkivali. Ipak, ne bojte se, simbolika ovakvog sna dubinski nema loše značenje. Pomenute promene se neće odnositi na nešto što će vas i na javi povrediti ili na nešto što će u vašem životu ostaviti bilo kakve posledice. Jednostavno, doživećete nešto novo u čemu jedno određeno vreme nećete umeti najbolje da se snađete.

Takođe, ovakav san može značiti i to da duboko u vašoj podsvesti postoje strahovi sa kojima niste spremni da se suočite.

Sanjati bebu koja se isprljala:

Ako ste sanjali bebu koja se isprljala, veoma brzo možete očekivati veći novčani dobitak.

Sanjati bebu sa osobinama odrasle osobe:

Ukoliko ste sanjali bebu sa osobinama odrasle osobe, odnosno bebu koja se ponaša na način kakav je svojstven odraslima ili bebu koja obavlja neku radnju koju bebe inače ne umeju, to znači da bi trebalo da obratite malo više pažnje na količinu strpljenja kojim raspolažete. Vi kao da uvek negde žurite. Želite sve odmah ili što pre i niste spremni da bilo šta čekate, čak ni onda kada dobro znate da je čekanje jedini put do ostvarenja vaše želje ili put do postizanja uspeha.

Loading...