Bivši dečko – šta znači sanjati bivšeg dečka

Loading...

Snovi o bivšem dečku, bez obzira da li ste tog dečka na javi potpuno preboleli ili ne, često umeju da probude jako stresne emocije u vama. Bes ili ljutnja, patnja ili tuga, samo su neke od stresnih emocija koje se usled ovakvih snova mogu probuditi u vama.

Ipak, osim što mogu da probude emocije, snovi o bivšem dečku, ukoliko ih pravilno protumačite, mogu i da vam otkriju određene stvari koje su vezane sa vašim svesnim ili podsvesnim doživljajem bivše veze, doživljajem bivšeg prtnera, ali i doživljajem vaše lične budućnosti.

Zato, predlažemo vam da saznate šta znači sanjati bivšeg dečka.

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Sanjati bivšeg dečka sa novom devojkom:

Ukoliko ste sanjali bivšeg dečka sa novom devojkom, to je jako dobar znak. Konkretno, ovakav san označava to da ste spremni da sve sigurnijim korakom nastavite kretanje u pravcu svoje budućnosti u kojoj više ne postoji mesto rezervisano za bivšeg partnera. Ono što je bilo i što vas je u prošlosti vezivalo za bivšeg dečka, spremni ste da ostavite iza sebe.

Sanjati da se ljubite sa bivšim dečkom:

Ukoliko ste sanjali da se ljubite sa bivšim dečkom, san se može protumačiti na dva načina.

Prvi način, odnosi se na mogućnost da bivšeg dečka još uvek niste preboleli i da vam nedostaje njegova blizina. Ovakvo tumačenje pomenutog sna, najčešće se prihvata i odnosi se na period neposredno nakon raskida, odnosno u periodu kada ste i u budnom stanju svesni da vam bivši dečko nedostaje.

Drugi način tumačenja ovog sna, odnosi se na to da vama na javi nedostaje neko, ko bi se našao u ulozi koja je i kakva je nekada pripadala vašem bivšem dečku. Drugim rečima, figura bivšeg dečka u snu, samo je vizuelizacija vaše potrebe za novim partnerom.

Sanjati da tugujete ili plačete za bivšim dečkom:

Ukoliko ste sanjali da tugujete ili plačete za bivšim dečkom, vaš san se ne može protumačiti nikako drugačije do tako da vama zapravo podsvesno jako nedostaje bivši dečko i da vi hteli to da priznate sebi ili ne još uvek patite za njim. Sve ono što u budnom stanju vešto i uporno potiskujete, tokom noći u snu isplivava iz vas.

Sanjati da se svađate sa bivšim dečkom:

Ukoliko ste sanjali da se svađate sa bivšim dečkom, vaš san vam poručuje da je u vama prisutan naboj jako negativnih emocija prema bivšem dečku. Jako je moguće da želite da ga na neki način povredite ili da mu se osvetite za patnju koju vam je naneo.

Loading...