Brojevi – šta znači sanjati brojeve

Loading...

Kada vam se u snu desi da sanjate brojeve, to može biti vrlo iscrpljujuće i naporno za vas pogotovo ako se trudite da te brojeve zapamtite, da ih rastumačite i date im neko značenje u realnom životu.

Zato ćemo vam malo pomoći, i pokušati da rastumačimo takav vaš san u zavisnosti od konteksta.

Sanjati brojeve koje ste uspeli da zapamtite:

U slučaju da ste sanjali brojeve i da ste uspeli da ih zapamtite nakon budjenja, uglavnom ti brojevi nešto predstavljaju i na nešto vam ukazuju. Moguće da su to neki vaši srećni ili bitni brojevi koje trebate iskoristiti u životu.

Takodje, zna se desiti da ti brojevi čak budu povezani i sa osobom koju ćete tek upoznati ili sa kojom ćete sklopiti važan posao.

Sanjati brojeve koje niste uspeli da zapamtite:

U slučaju da ipak niste uspeli da zapamtite te brojeve i da ih se prisetite nakon budjenja, onda bi svakako trebalo da budete obazrivi na javi jer je moguće da ćete nešto ispustiti tj izgubiti.

Sanjati da zaokružujete ili pišete neke brojeve:

Ovakvi snovi uglavnom ukazuju na odredjeni novčani dobitak, zato ukoliko ste u mogućnosti obratite pažnju na ovo i vrlo moguće da će vaša investicija proći dobro, ili neki dobitak na igrama na sreću ili neka dobra prodaja i slično.

Takodje, imajte u vidu da snovi o brojevima često i nemaju neko klasično tačno značenje već često mogu biti odraz vaših misli o finansijama i problemima sa novcem kojih je u današnje vreme sve više. Preispitajte svoju podsvest, tu se kriju odgovori.

Loading...