Burma – šta znači sanjati burmu

Loading...

Burma, odnosno prsten u vidu kruga, simbolizuje prema egipatskom narodu večnost, trajnu ljubav, tj nešto što traje zauvek. Mladenci ga nose kako bi uvek podsećali sebe na svoju ljubav i bili ponosni na nju.

Nekada su prstenje dobijale samo žene, i tada je ono imalo ulogu simbola vernosti. Danas ga dobijaju, tj razmenjuju žene i muškarci na ceremoniji venčanja i to je, smatra se, poslednji poklon koji mladenci daju jedno drugome.

Ukoliko ste sanjali burme, bilo da ste udati/oženjeni, ili ne, takav san i sama simbolika burme u njemu može na vas ostaviti veoma jak utisak. Svaki san sa pojavom burme u njemu ukazuje na vernost i večnost, ali obratite pažnju u kom se kontekstu one tu pojavljuju.

Sanovnik smtra da ukoliko ste u snu kupovali burme, na javi vas očekuje brojno potomstvo, što je svakako veoma lep znak. Postoje tumačenja i o mogućoj kraćoj ali nesrećnoj emotivnoj vezi koja ne bi trebalo da vas obeshrabri, već da vas natera da nastavite da tragate za nečim što je još bolje i sigurnije.

Ako ste u snu samo videli burme, to opet ima malo drugačije značenje i opet malo sličnije dešavanjima na javi. Ovoga puta je vrlo moguće da ćete od nekog vama bliskog čuti lepe vesti i da ćete prisustvovati venčanju vama bliskih i dragih ljudi.

Dobiti burmu u snu označava večnu ljubav i vernost. Vi ste konačno srećni kraj osobe koja vas voli i koja vam je u potpunosti predana te stoga nema razloga za brigu. Partner se na sve moguće načine trudi da vam to stavi do znanja. Zato uživajte u svom periodu sreće i blagostanja za vašu ljubav i vezu.

Takođe, ukoliko ste u snu vi nosili burmu, na javi vas opet očekuje period pun radosti. Mnoštvo lepih događaja, veselja, ljubavi i sreće preplaviće vaš život na javi. Burma ovoga puta može da ukazuje i na vašu vernost i odanost partneru.

Ako ste u snu skinuli ili izgubili burmu, u stvarnosti vas, prema sanovniku, očekuju neprilike.

Sa jedne strane očekuju vas veliki problemi pre svega u pogledu finansija i materijalnog gde su mogući veliki gubici, dok sa druge strane vaš emotivni život, kod ovakvog sna, nije na zavidnom nivou. Moguće su i nesuglasice sa partnerom, loš emotivni odnos koji i nije neka novost jer traje već duži vremenski period. Na žalost vi bezuspešno tražite krivca i odbijate da prihvatite da ste za takvo zahlađenje i udaljenost odgovorni upravo vi.

Pronašli ste burmu u snu? Sanovnik smatra da ste vi dovoljno zreli da krenete da pravite ozbiljnije korake u svom životu, da organizujete svoj poslovni, emotivni i društveni život i postavite sebi više ciljeve, jer ste sada i te kako sposobni za to.

Ako ste pak sanjali da neka druga osoba nosi burmu, moguće je da ste vi neverni svom partneru ili da ste možda imali kakve misli i poželeli da počinite preljubu. Dobro razmislite da li se vredi upuštati u nešto nepoznato i rizikovati postojeću sigurnost zarad nečega za šta se ne zna koliki će mu biti vek.

Loading...