Crkva – šta znači sanjati crkvu

Loading...

Da bi ste mogli tačno i precizno da definišete značenje svog sna o crkvi, potrebno je da se predhodno osvrnete na celokupan sadržaj tog sna i na detalje koji su definisali san.

Tek kada to uradite, pročitajte i ostatak sadržaja ovog teksta i pronađite u njemu odgovarajuće tumačenje sna.

Šta znači sanjati crkvu?

Sanjati crkvu koja se nalazi u daljini:

Ukoliko ste sanjali crkvu koja se nalazi u daljini ili se tek nazire kao motiv sna, vaš san ukazuje na to da bi trebalo da preispitate svoje ciljeve. Iz nekog razloga, vi ste u trenutnom periodu na javi jako dezorjentisani i pokolebljivi. Niste dovoljno odlučni i upravo to rezultira činjenicom da su i vaši ciljevi nedovoljno utemeljeni i jasni.

Potrudite se da malo više i bolje definišete ono što želite i tako će vam biti znatno lakše da stignete do svjih ciljeva.

Sanjati crkvu koja se nalazi u vašoj neposrednoj blizini:

Ukoliko ste sanjali crkvu koja se nalazi u vašoj neposrednoj blizini, to znači da vama na javi nedostaje više sigurnosti na polju vladanja sopstvenim odlukama. Veoma često, vi se osećate nedovoljno motivisano ili nedovoljno odlučno i to baš onda kada je potrebno da imate i da pokažete čvrst stav.

Takva osećanja, dovode vas u poziciju da u pojedinim situacijama ostavljate utisak osobe kojoj nedostaje samopouzdanje. U suštini, vi niste osoba koja nema dovoljno volje u sebi, ali svakako jeste neko ko tu volju ne ume da definiše i da je iskaže pred drugima.

Sanjati crkveni obred:

Ukoliko ste sanjali crkveni obred, bilo da je reč o crkvenom venčanju, o činu krštenja u crkvi ili o nekom trećem crkvenom obredu, na javi ćete vrlo uskoro čuti veoma lepe i pozitivne vesti ili ćete biti učesnik u jako lepom događaju.

Sanjati mračnu ili napuštenu crkvu:

Ukoliko ste sanjali mračnu ili napuštenu srkvu, na žalost, vaš san predskazuje to da ćete uskoro čuti vest o nečijoj smrti.

Pritom, ne mora da znači da će biti u pitanju smrt vama drage i bliske osobe, već se može dogoditi i da čujete vest o smrti osobe koju ste tek površno poznavali.

Loading...