Šta znači sanjati cveće

Loading...

Cveće predstavlja još jedan u nizu motiva koji se mogu javiti u snu, a na osnovu kojih možete tačno zaključiti kakav vas period u bliskoj budućnosti očekuje.

Zato, ukoliko ste sanjali cveće, pogledajte kakvo značenje ima vaš san.

Šta znači sanjati cveće?

Sanjati cveće u prirodi ili u bašti:

Ukoliko ste sanjali cveće u prirodi ili u bašti, vaš san predskazuje jako lep period koji je pred vama. Taj period, biće obeležen pozitivnim emocijama i naklonošću ljudi koji vas okružuju.

Sanjati cveće u vazi ili u saksiji:

Ukoliko ste sanjali cveće u vazi ili u saksiji, vaš san predskazuje da vas vrlo uskoro očekuje period koji će biti u znaku vašeg ličnog uspeha. Uspećete da ostvarite nešto zbog čega ćete biti jako ponosni na sebe.

Sanjati kako berete cveće:

Ukoliko ste sanjali kako berete cveće, vaš san predskazuje da će pred vama u vrlo bliskoj budućnosti biti “plodovi” vašeg rada i truda. Sve ono u šta ste ulagali sebe, isplatiće se i bićete jako srećni zbog toga.

Sanjati da vam je neko poklonio cveće:

Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio cveće, vaš san vam predskazuje jako prijatno iznenađenje od strane osobe koja vas jako voli ili poštuje. Takav gest te osobe, učiniće vas jako srećnim.

Sanjati da ste vi nekome poklonili cveće:

Ukoliko ste sanjali da ste vi nekome poklonili cveće, vaš san predskazuje da će se na javi vaše emocije uskoro rasplamsati i da ćete steći novu ljubav ili nove prijatelje koje ćete brzo i jako zavoleti.

Sanjati uvelo ili počupano i uništeno cveće:

Ukoliko ste sanjali uvelo ili počupano i uništeno cveće, vaš san vam poručuje da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Vrlo je moguće da nedovoljno spavate i odmarate ili da se nepravilno hranite. Takve činjenice, mogle bi negativno da se odraze na vaše zdravlje.

Loading...