Šta znači sanjati cipele

Loading...

Ukoliko ste sanjali cipele, pred vama je mogućnost da saznate kakvo značenje ima vaš san.

Ono što je potrebno, jeste da se što preciznije prisetite detalja sna, kako bi ste pronašli njegovo najpreciznije značenje.

Šta znači sanjati cipele?

Sanjati uredne i složene cipele:

Ukoliko ste sanjali uredne i složene cipele, vaš san vam ukazuje na to da ste na javi skloni da kreirate planove koji bi vam ukoliko se ostvare omogućili da popravite svoju poziciju u određenim životnim segmentima. Međutim, vaša mana je to što ste dosta statični i neretko niste spremni da se upustite u pokušaj da nešto zaista promenite.

Sanjati neuredne ili pocepane cipele:

Ukoliko ste sanjali neuredne ili pocepane cipele, vaš san otkriva da ste na javi izgubili veru u sebe. Vaše samopouzdanje je poljuljano i previše pridajete važnost onome što vam kažu ili što misle drugi ljudi. Trebalo bi da se više okrenete sopstvenim stavovima i da date slobodu svom mišljenju. Prestanite da se ustručavate i da se kolebate svaki put kada vam se neko drsko suprotstavi.

Sanjati da vam je neko ukrao cipele ili da ste izgubili cipele:

Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao cipele ili da ste izgubili cipele, vaš san ukazuje na to da u vašem okruženju postoji osoba koja vas namerno i neprestano ometa i sputava svaki put kada odličite ili pokušate da se u bilo kom smislu dokažete i da napredujete. Verovatno je reč o jako ljubomornoj i zavidnoj osobi, koja paoražavajući druge pripisuje sebi uspeh. Oduprite se toj osobi i postavite je na mesto koje joj realno pripada.

Loading...