Crvi – šta znači sanjati crve

Loading...

Kod većine ljudi, sama pomisao na crve, a posebno pomisao na veliki broj crva na jednom mestu izaziva gađenje i osećaj nelagodnosti.

Srazmerno sa tom činjenicom i simbolika sna o crvima, vezuje se u glavnom za nelagodna i neprijatna osećanja ili događaje kojima ćete biti izloženi na javi.

Šta znači sanjati crve?

Sanjati kako posmatrate crve:

Ukoliko ste sanjali da posmatrate crve, jako je važno da se prisetite da li ste u tom trenutku u snu osećali neprijatnost ili ste bili ravnodušni. Ukoliko ste osećali neprijatnost, vaš san vas upozorava da će neko ili nešto na javi uticati na to da se osetite neprijatno i nelagodno. Možda će vam neko postaviti prepreku i namerno vam upropastiti mogućnost da na određeni način prosperirate ili se ostvarite na određenom polju.

Ako ste u takvom snu bili ravnodušni, to znači da ćete na javi bez posledica uspeti da prevaziđete nečije loše namere i da ćete uspeti nesmetano da stignete do zacrtanog cilja.

Sanjati crve na sebi:

Ukoliko ste sanjali crve na sebe, to znači da na javi u trenutnom periodu života imate problem sa prisustvom odrđenih ljudi u vašoj blizini. Neko vas otvoreno ugrožava, sabotir vas i trudi se na sve moguće načine da vas degradira. Borba sa tom osobom, oduzima vam dragoceno vreme i energiju koju bi ste želeli da uložite u puno značajnije i konstruktivnije stvari.
Ako u takvom snu uspite da se oslobodite crva, to znači da ćete se na javi uskoro rešiti prisustva te osobe.

Sanjati crve u svom tanjiru ili u hrani:

Ukoliko ste sanjali crve u svom tanjiru ili u hrani, san vam poručuje da treba da se čuvate podlih namera i zamki koje će neko postaviti pred vas. na vrlo podmukao i loš način, neko već dugo planira da vas povredi. Budite obazrivi i pokušajte da razotkrijete o kome i kokvim namerama je reč.

Loading...