Mačka – šta znači sanjati mačku

Loading...

Ukoliko ste sanjali mačku i želite da pronađete značenje sna, kako bi ste pronašli što preciznije značenje, pokušajte da se prethodno prisetite što većeg broja detalja svog sna.

Detalji svakog sna, pa tako i detalji sna u kome kao motiv dominira mačka, jako su važni, kako bi ste odredila što preciznija simbolika sna.

Ukoliko ste se prisetili detalja, pogledajte šta znači sanjati mačku.

Šta znači sanjati mačku?

Sanjati umiljatu mačku:

Ukoliko ste sanjali umiljatu mačku, to znači da ste na javi okruženi osobama koje su vam u potpunosti verne i lojalne. Možete sa osmehom da započnete svaki svoj dan jer vi imate kome da verujete i na koga da se oslonite kada god to treba ili zatreba.

Sanjati mačku kako spava ili kako prede:

Ukoliko ste sanjali mačku kako spava ili kako prede, to znači da vaše odnose sa ljudima karakterišu izuzetno jake i kvalitetne emocije. Ljudi koje smatrate svojim prijateljima, zaista su vaši prijatelji, u pravom smislu te reči.

Takođe, ista je situacija i sa vašim članovima porodice i sa partnerom. Vi ste osoba koja ume da odabere prave ljude i osoba koja je imala sreću da bude odabrana od strane pravih ljudi. Takve okolnosti, navode vas na to da se sa pravom osećate udobno i ušuškano u životnim okolnostima.

Sanjati mačku kako beži:

Ukoliko ste sanjali mačku kako beži, to znači da ste vi na javi željni mogućnosti da se osamostalite ili da se oduprete nametnutoj volji drugih. Neko ili nešto vas jako pritiska i guši, a vi ste iz određenog razloga prinuđeni da to trpite.
Priželjkujete mnogo širu slobodu izražavanja svojih životnih principa i volje.

Sanjati mačku koja je agresivna:

Ukoliko ste sanjali mačku koja je agresivna i koja na bilo koji način želi da vas povredi, to znači da će vas na javi neka osoba povrediti iznošenjem laži o vama ili iznošenjem stavova koji su vam jako strani i za vas neočekivani od strane te osobe. Neko će vas jako razočarati i verovatno povrediti.

Ukoliko su u takvom snu tragovi povreda nanetih od strane mačke vidljivi, to znači da ćete na javi puno propatiti zbog nečega ili da ćete zaplakati.

Sanjati mačku koja je bolesna ili otrovana:

Ukoliko ste sanjali mačku koja je bolesna ili otrovana, to znači da vi na javi osećate veliku dozu uznemirenosti i strepnje zbog nečega. To nešto, verovatno se odnosi na kvalitet i vrstu odnosa koji negujete sa nekom osobom. Možda u potpunosti niste sigurni u namere neke osobe ili ste čak razočarani sopstvenim postupcima prema nekoj osobi.

Takođe, ovakav san može značiti i to da vam nedostaje više nečije naklonosti ili više bliskosti sa nekom osobom sa kojom ste u prošlosti bili puno više bliski nego što je to slučaj sada.

Sanjati mačku koja je uginula:

Ukoliko ste sanjali mačku koja je uginula, to znači da ste u životnoj fazi u kojoj patite zbog toga što je neki vid komunikacije sa osobom koja vam je bila jako bliska prekinut. Možda ste prekinuli kontakt sa nekim dragim prijateljem, ili ste raskinuli ili se razveli sa partnerom.

Takođe, ovakav san može značiti i to da niste zadovoljni načinom na koji se odvija komunikacija između vas i nekoga od članova vaše porodice.

Ukoliko ste sanjali psa, pročitajte tumačenje: šta znači sanjati psa

Loading...