Majka – šta znači sanjati majku

Loading...

Kroz analizu sna o majci, možete protumačiti u kakvom se emotivnom stanju i emotivnoj fazi trenutno nalazite, ali i kakvi vas događaji očekuju u skoroj budućnosti.

Zato, ukoliko ste sanjali majku, pogledajte šta tačno znači vaš san.

Šta znači sanjati majku?

Sanjati majku kako se smeje:

Ukoliko ste sanjali majku kako se smeje, san vam predskazuje izuzetno lepe i prijatne trenutke koji vam predstoje. Veoma je moguće da ćete postići nekakav uspeh ili čuti pozitivnu vest.

Takođe, san o majci koja se smeje, može otkrivati i to da se u trenutnom periodu na javi osećate jako ispunjeno i zadovoljno.

Sanjati majku kako plače ili je tužna:

Ukoliko ste sanjali majku kako plače ili je tužna, budite oprezni. Ovakav san može predstavljati predznak za problematičan period u vašem životu ili period u kome ćete biti izloženi brigama i stresu. Takođe, ovakav san može značiti i to da ste u trenutnom periodu nedovoljno sigurni u sebe ili da ste zbog nečega razočarani u sebe ili u ishode svojih postupaka.

Sanjati da grlite majku ili da vas majka grli:

Ukoliko ste sanjali da grlite majku ili da vas majka grli, vaš san ukazuje na to da vam na javi nedostaje zaštita, podrška i razumevanje. Zbog nečega, vi ste uznemireni ili se ne osećate dovoljno smireno i sigurno.

Takođe, ovakav san može predstavljati i refleksiju vaše svesne potrebe za bliskošću sa majkom. Možda vam majka trenutno jako nedostaje.

Sanjati da razgovarate sa majkom:

Ukoliko ste sanjali da razgovarate sa majkom, vrlo je izvesno da vi u budnom stanju osećate potrebu za njenim savetom ili za savetom osobe sa čije strane uvek imate ponuđen oslonac i podršku. Moguće je da se nalazite pred važnom odlukom, koju iz nekog razloga niste u stanju da donesete sami.

Ovakav san, može značiti i to da se u realnosti kvalitet komunikacije koju imate sa majkom smanjio i da vam nedostaje to da češće čujete njeno mišljenje o nečemu što se tiče direktno vas i vašeg života.

Sanjati prepirku ili svađu sa majkom:

Ukoliko ste sanjali prepirku ili svađu sa majkom, to znači da na javi neko na vas jako negativno utiče svojim konstantnim pokušajima da vam nametne svoju volju. Osećate da ste pod jakim pritiskom i pod stresom zbog ponašanja neke osobe.

Loading...