Menstruacija – šta znači sanjati menstruaciju

Loading...

Simbolika snova o menstruaciji, u najvećoj meri se razlikuje u zavisnosti od činjenice da li je takav san sanjala žena ili muškarac.

Pored toga, simbolika ovakvog sna, uslovljena je i drugim detaljima. Više o tome šta znači sanjati menstruaciju, pronaći ćete u nastavku teksta koji je pred vama.

Šta znači sanjati menstruaciju?

Sanjati svoju menstruaciju:

Ukoliko ste žena: ukoliko ste žena i sanjali ste svoju menstruaciju, vaš san ima izuzetno pozitivnu simboliku. Na javi, uskoro vas očekuje određeni preporod i period u kojem će mnoge stvari u vašem životu početi da se odvijaju na bolje.

Ako ste u zrelim godinama, a sanjali ste ovakav san, on predstavlja predznak dobrog i stabilnog zdravlja.

Ukoliko ste muškarac: ukoliko ste muškarac, a sanjali ste svoju menstruaciju, to znači da je na javi poljuljana vaša seksualnost. Iz određenog razloga, vi ste postali nesigurni u svoju moć zavođenja i bojite se da vas žene ili konkretno vaša partnerka ne doživljava kao dovoljno veštog ljubavnika. trebalo bi da se opustite i da prestanete sami sebi da stvarate blokade.

Sanjati menstruaciju druge osobe:

Ukoliko ste žena i sanjali ste menstruaciju druge žene: ukoliko ste žena i sanjali ste menstruaciju druge žene, to znači da bi trebalo da posvetite više pažnje svom zdravlju. Zbog obaveza koje imate, vi često zapostavljate sebe. Takvo ponašanje i neodgovornost, može rezultirati posledicama koje u vašem životu mogu biti izražene u obliku zdravstvenih smetnji.

Ako ste žena i sanjali ste menstruaciju muškarca: ukoliko ste žena, a pritom ste sanjali menstruaciju muškarca, to znači da se na javi vi često osećate kao “veći muškarac” od svih ili od bar većine miškaraca koje poznajete. Drugim rečima, vaš san predstavlja refleksiju činjenice da suviše obaveza namećete sebi kako bi ste udovoljili ličnim, ali i tuđim željama. Osećate da nemate dovoljno podrške i razumevanja, posebno od strane muškaraca.

Ukoliko ste muškarac i sanjali ste menstruaciju žene: ukoliko ste muškarac i sanjali ste menstruaciju žene, to znači da vam na javi nedostaje žensko društvo, odnosno prisustvo emotivne partnerke u životu.

Ako ste muškarac i sanjali ste menstruaciju drugog muškarca: Ukoliko ste muškarac i sanjali ste menstruaciju drugog muškarca, vaš san ukazuje na to da bi trebalo malo objektivnije da posmatrate sebe i svoju poziciju u okolini. Skloni ste da precenjujete sebe i da se ponašate nedmeno pred ljudima koji to nisu zaslužili.

Loading...