Miš – šta znači sanjati miša

Loading...

Veliki broj osoba, pogotovo pripadnica nežnijeg pola, susret sa mišem smatra izuzetno neprijatnim, nepoželjnim i stresnim iskustvom. I ako je zapravo samo sićušna, nežna i krznena životinjica, miš kod takvih osoba izaziva veliki strah.

Kada je reč o značenju i simbolici snova o mišu, situacija je gotovo identična.

Sanjati miša, uglavnom znači da ćete se suočiti sa nekakvim strahom, brigom ili nekom sličnom neprijatnom emocijom u životu.

Ipak, u pojedinim situacijama, snovi o mišu mogu imati i drugačije značenje, saznajte i kakvo.

Šta znači sanjati miša?

Sanjati da ste videli miša:

Ako ste sanjali da ste videli miša, vaš san predskazuje to da ćete na javi iz određenog razloga biti jako zabrinuti ili uplašeni. Određeni događaj će vas uznemiriti i narušiće vaš unutrašnji emotivni mir.

Sanjati da ste dodirnuli ili pomazili miša:

Ukoliko ste sanjali da ste dodirnuli ili pomazili miša, vaš san ukazuje na to da ćete u neposrednoj budućnosti pronaći način kako da se suočite sa svojim problemima. Stvari koje vas opterećuju, uspećete da promenite ili da ih prihvatite i da naučite da živite sa njima.

Sanjati uginulog miša:

Ako ste sanjali uginulog miša, simbolika vašeg sna je krajnje pozitivna. Uskoro, možda u trenutku ili u periodu kada to budete najmanje očekivali, doći če kraj vašim brigama i vašim problemima. Konačno ćete uspeti da svoj život udahnete punim plućima i ponovo ćete saznati šta znači živeti opušteno i bezbrižno.

Sanjati da ste ubili miša:

Ukoliko ste sanjali da ste ubili miša, to znači d aćete vrlo uskoro, odlučiti da stvari uzmete u svoje ruke i da pronađete način kako da sami sebe oslobodite briga. Takva činjenica, odraziće se pozitivno i na vaše okruženje i na način na koji vas okruženje vidi i posmatra. Do nedavno, izgledali ste kao neko ko se problemima prepušta bez pokušaja da se od njih odupre i odbrani. Od sada, okolina će vas upoznati u drugačijem svetlu i posmatraće vas drugim očima.

Sanjati mišju rupu:

Ako ste sanjali mišju rupu, vaš san vam poručuje da bi trebalo malo svesnije, brižnije i odgovornije da se odnosite prema svojim brigama i prema svojim problemima. Konkretno, vi ste skloni da svoje brige i probleme zanemarujete i da ih ignorišete.

Ono što treba da znate, jeste da ih se na taj način ne oslobađate i da ih ne rešavate. Zapostavljanjem briga i problema, oni postaju samo brojniji i veći. Zato, bar pokušajte da se na vreme suočite da stvarima i situacijama koje prete da vas jednom emotivno povrede.

Loading...