Šta znači sanjati bazen

Loading...

Bez obzira koliko je nekada skrivena ili potisnuta, veza između svesnog i nesvesnog dela ljudskog bića svakako postoji.

Nitima te veze, često je protkana srž svakog ljudskog bića. Ta srž ljudskog bića, neretko se u simboličnom obliku može prepoznati kroz motive snova i protumačiti.

Jedan od takvih motiva, dakle motiv koji predstavlja sinonim za “prostor” između svesnog i nesvesnog dela vašeg bića je bazen.

U zavisnosti od načina na koji ste sanjali bazen, tačno možete otkriti u kakvom je trenutno stanju vaš um i na koji način doživljavate sami sebe.

Šta znači sanjati bazen?

Sanjati uređen i lep bazen:

Ukoliko ste sanjali uređen i lep bazen, vaš san predstavlja projekciju vaše podsvesne želje za većom količinom slobodnog vremena koje bi ste mogli da provedete opuštajući se i uživajući. Postoji velika mogućnost da ste jako zauzeti i preplavljeni obavezama, zbog kojih ne stižete da dovoljno vremena posvetite sebi.

Sanjati bazen sa prljavom vodom:

Ukoliko ste sanjali bazen sa prljavom vodom, vaš san vam zapravo prenosi poruke iz podsvesti. U svom budnom i svesnom stanju, potrudili ste se da sve ono što u vama probuđuje nemire i stvara vam određene emotivne neprijatnosti, potisnete duboko u svoju podsvest.

Ipak, tih potisnutih nemira, najbolje je da se nekako rešite kako vam jednom ne bi isplivali na površinu ličnosti i razorili vam emotivni mir.

Sanjati prazan bazen:

Ukoliko ste sanjali prazan bazen, vaš san vam poručuje da bi svoj život trebalo da oplemenite sadržajem zbog kojeg ćete imati motiv da se radujete i da uživate u životu. U trenutnom periodu, vi ste zarobljeni u kolotečini i jednoličnosti svakodnevnice, u kojoj osećate da vam je sve tesnije u sopstvenoj koži.

Pokušajte nešto da promenite. Razmislite šta to u vama probuđuje razloge da se radujete. Potražite sreću u svakom novom danu i svakom novom trenutku koji je pred vama.

Loading...