Šta znači sanjati bolest

Loading...

Baš kao što na javi predstavlja jedan od glavnih simbola nečega što je nepoželjno i neprijatno, tako i u snu bolest najčešće predstavlja simbol nepoželjnih ili neprijatnih emocija koje vas prate u trenutnom periodu ili koje vas očekuju u skoroj budućnosti.

Šta znači sanjati bolest:

Sanjati sopstvenu bolest:

Ukoliko ste sanjali sopstvenu bolest, vaš san vam poručuje da je potrebno da znatno više pažnje posvetite očuvanju svog unutrašnjeg mira. Nešto ili neko sa čim ili sa kim neprestano dolazite u kontakt u svom okruženju, jako negativno i neprijatno utiče na vas i na vaša osećanja. Zbog toga, vi se veoma često osećate napeto i nezadovoljno. Sve to, moglo bi loše da se odrazi na vaše zdravlje. Zato, potrudite se da svoje najuže okruženje očistite od nepoželjnih ljudi i neprijatnih događaja. Pazite na sebe.

Sanjati bolest vama poznate osobe:

Ukoliko ste sanjali bolest vama poznate osobe, vaš san otkriva da ste na javi iz nekog razloga u vezi te osobe jako zabrinuti ili da ćete uskoro biti zabrinuti. Možda zdravlje te osobe nije najbolje i možda se upravo ta činjenica reflektovala na vaš san.

Sanjati bolest vama nepoznate osobe:

Ukoliko ste sanjali bolest vama nepoznate osobe, vaš san otkriva da sto iz određenog razloga nezadovoljni zbog stvari koje se odvijaju neposredno oko vas. Nešto vas jako brine i opterećuje.

Moguće je da ste izloženi stresu na poslu ili komunikaciji sa ljudima koji svoju nervozu i negativne misli neprestano prebacuju na vas. Pokušajte da se naoružate pozitivnim mislima i da se na taj način odbranite i zaštitite od stvari koje vas opterećuju.

Loading...