Šta znači sanjati brod

Loading...

U suštini, brod nije tako čest i zastupljen motiv u snovima.

Ipak, ukoliko ste sanjali brod, tumačenjem načina na koji je bio oblikovan vaš san, možete jasno definisati i prepoznati određene osobine koje karakterišu vašu svest ili vašu podsvest.

Šta znači sanjati brod?

Sanjati da plovite brodom:

Ukoliko ste sanjali da plovite brodom, vaš san otkriva da se duboko u vama krije veliki avanturista. Sve ono što je svakodnevno, jednolično i predvidivo, vas guši i u vama probuđuje neprijatna osećanja. Vi ste neko ko uživa u “otkrivanju” sveta i sve ono što je nepoznato i novo, za vas predstavlja neprocenjivo vredan izazov.

Sanjati brod u daljini:

Ukoliko ste sanjali brod u daljini, vaš san otkriva da ste u duši veliki sanjar ili nostalgičar. Vama je “bliže” i draže sve ono što je realno daleko od vas. Najmanje ste posvećeni trenutku u kojem se trenutno nalazite, a jako ste skloni evociranju uspomena ili sanjarenju o budućnosti. Volite da pravite planove za budućnost i ono što tek treba da se dogodi ili ono što se već dogodilo, okupira mnogo više vaše pažnje nego ono što se trenutno događa.

Sanjati da se nalazite na brodu koji tone:

Ukoliko ste sanjali da se nalazite na brodu koji tone, vaš san označava da vi u realnosti volite da učestvujete u događajima nad čijim tokom imate apsolutnu kontrolu. Ne volite promene i ne osećate se sigurno i zadovoljno onda kada promenama morate da budete izloženi.

Najčešće vi niste zainteresovani i otvoreni za nova poznanstva. Volite da provodite vreme samo sa ljudima koje jako dugo poznajete. Ne upuštate se lako u stvari koje su vam nepoznate i predstavljate osobu koja često u očima drugih izgleda statično.

Loading...