Šta znači sanjati meso

Loading...

Meso je jedan od veoma retkih motiva sna. Ipak, ukoliko ste sanjali meso, predlažemo da za početak jasno definišete detalje koji su pratili vaš san i da zatim na osnovu tih detalja u nastavku teksta potražite odgovarajuće tumačenje, odnosno značenje sna.

Šta znači sanjati meso?

Sanjati pripremljeno meso:

Ukoliko ste sanjali pripremljeno meso, vaš san ukazuje na to da ćete u jako bliskoj budućnosti doživeti veoma prijatne trenutke. Doživećete prijatno iznenađenje ili ćete učestvovati u događaju u kome ćete prepoznati jasne razloge za sreću.

Ako ste u takvom snu konzumirali pripremljeno meso, to znači da će pozitivni događaji imati direktne veze sa lično vašim uspehom. Ako ste sanjali da vama poznata osoba konzumira pripremljeno meso, to znači da će se pozitivni događaji ticati uspeha upravo te osobe, ali da ćete zbog njene sreće i njenog uspeha i vi biti srećni.

Sanjati sveže meso:

Ukoliko ste sanjali sveže meso, u zavisnosti od detalja takvog sna, vaš san se može tumačiti na dva drastično različita načina.

Konkretno, ukoliko ste sanjali kako ste videli, kupovali ili držali u rukama sveže meso, značenje vašeg sna se tumači kao pozitivno i predskazuje materijalni dobitak ili skoru vest o iznenadnom nasledstvu.

Međutim, ukoliko ste sanjali da konzumirate sveže meso ili da neka druga osoba konzumira sveže meso, značenje vašeg sna se tumači kao negativno i predskazuje vest o bolesti ili vest o smrti osobe koja vam je bila draga ili koju ste poznavali.

Ukoliko ste vi u tom snu bili osoba koja je konzumirala sveže meso, onda ćete čuti vest o bolesti ili o smrti vama drage osobe, a ukoliko je neka druga osoba u vašem snu konzumirala sveže meso, onda će ta osoba čuti neprijatne vesti.

Sanjati krvavo meso:

Ukoliko ste sanjali krvavo meso, vaš san predskazuje veći novčani ili materijalni dobitak ili ostvarenje jako važnog cilja. Za više značenje sna u kojem se pojavljuje krv pogledajte ovaj tekst.

Sanjati pokvareno meso:

Ukoliko ste sanjali pokvareno meso, vaš san predskazuje to da ćete na javi u veoma bliskom periodu u budućnosti biti izloženi novčanom gubitku ili porazu zbog neuspeha u određenom pokušaju da ispunite svoj cilj.

Loading...